Μυστήριο αποτελεί η εξαφάνιση Άγγλου ταξιδιώτη, ο οποίος πήγε διακοπές στη Ταϊλάνδη, ωστόσο πριν λίγες μέρες χάθηκαν τα ίχνη του και τώρα η οικογένειά του φοβάται για την ασφάλειά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν Jordan Jacobs επισκέφτηκε τα απομακρυσμένα νησιά «Phi Phi». Εκεί δέχτηκε από κάποιον ντόπιο να τον πάρει μαζί του με το αυτοκίνητο, καθώς δεν υπήρχε άλλο μέσο μεταφοράς.

Την επόμενη μέρα ο 21χρονος έστειλε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη μητέρα του, ζητώντας της συγγνώμη που δεν θα την ξαναδεί ποτέ και δεν θα της πει ένα τελευταίο αντίο.

Η οικογένεια πανικοβλήθηκε και πίεσε τον νεαρό να επικοινωνήσει μαζί της. Έτσι, ο Jordan τηλεφώνησε στη μητέρα του λέγοντάς της πως έχει πέσει θύμα απαγωγής, καθώς ένας Ταϊλανδός τον κρατάει παγιδευμένο.

«Το πρωί του Σαββάτου η μητέρα μου έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook από τον αδελφό μου, το οποίο έλεγε πως είναι η τελευταία φορά που επικοινωνούμε μαζί του και πως μας αγαπάει. Μετά που μιλήσαμε στο τηλέφωνο μαζί του, μας αποκάλυψε πως ένας τρομακτικός άνδρας δεν τον αφήνει να φύγει και πως φοβάται.» αποκάλυψε η αδελφή του Jordan.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το νούμερο από το οποίο τηλεφώνησε ο 21χρονος, ανήκει σε ένα Κύπριο τουρίστα, ο οποίος αργότερα είπε στην οικογένεια του αγοριού πως τον προσέγγισε σε ένα εστιατόριο, ξυπόλητος, ζητώντας του βοήθεια.

Ο Jordan Jacods ταξίδευει στην Αυστραλία και την Ασία από τον Νοέμβριο του 2014 και ήταν να επιστρέψει στο σπίτι του για να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

Οι γονείς του αγοριού δεν έχουν ξαναεπικοινωνήσει μαζί του, ενώ πιστεύεται πως για την εξαφάνισή του ένοχος είναι ο άγνωστος Ταϊλανδός. H τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του, χωρίς να υπάρχει κάποιο νεότερο από το πρώι του τηλεφωνήματος.