“Σφαγή” θυμίζει το εσωτερικό του θεάτρου Bataclan – Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας

|
THESTIVAL TEAM

Έληξε ο συναγερμός στο θέατρο Bataclan όπου βρίσκονταν όμηροι εκατοντάδες πολίτες της Γαλλίας, αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Reuters οι αρχές της Γαλλίας σκότωσαν τουλάχιστον δύο δράστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες, οι δράστες είχαν ανοίξει πυρ κατά του πλήθους το οποίο παρακολουθούσε συναυλία των “Eagles of Death Metal”, ενώ είχαν πετάξει διαφόρων ειδών εκρηκτικά προς το πλήθος.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως τα θύματα στο θέατρο ήταν πολύ περισσότερα από όσα ήλπιζαν οι αρχές και το εσωτερικό του θυμίζει εικόνες σφαγής. Μάλιστα γίνεται λόγος για πάνω από 100 νεκρούς μέσα στο θέατρο. 

Αυξημένες αρμοδιότητες αποκτούν αυτήν την ώρα όλες οι δυνάμεις ασφαλείας στο Παρίσι για να αποφευχθεί κάποια διαφυγή συνεργών των δραστών. 

Ακόμη, όλο το ιατρικό προσωπικό του Παρισιού αλλά και της υπόλοιπης Γαλλίας έχει κληθεί εκτάκτως στα κοντινότερα νοσοκομεία ενώ αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα μέσα μαζικής μεταφοράς και οποιοδήποτε άλλο μέρος στο οποίο συγκεντρώνονται πολλοί πολίτες ταυτόχρονα για λόγους ασφαλείας και για να διευκολυνθούν οι έρευνες, όπως ανέφερε ο Ολάντ. 

 Δείτε προηγούμενες ενημερώσεις για το θέμα ΕΔΩ ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.