Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», που προβάλλεται στο star, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Mega Με Μία και μίλησε μεταξύ άλλων και για την αδερφή του, που έφυγε από τη ζωή.

«Η μητέρα μου, επειδή έχει βασανιστεί αρκετά, χάρηκε ιδιαίτερα που παρουσιάζω τον "Τροχό Της Τύχης", είναι μια χαρά οικογενειακή, όχι μόνο για την πάρτη μου», και πρόσθεσε: «πέρσι τέτοια εποχή "έφυγε". Είχε 30 χρόνια μια σπάνια ασθένεια, που είναι δύσκολο ακόμα και να την πεις, την υπογαμμασφαιριναιμία. Με την ευκαιρία, επειδή την έχουν ελάχιστοι άνθρωποι στην Ελλάδα, ήθελα να πω ότι το μόνο που λείπει, επειδή είναι θεραπεύσιμη πια, είναι ένα δωμάτιο νοσοκομείου δικό τους. Όταν έχεις υπογαμμασφαιριναιμία σε βάζουν σε ένα δωμάτιο με πνευμονία, κολλάς κι άλλες πέντε έξι αρρώστιες από εκεί».

Μάλιστα, ο Πέτρος επεσήμανε ότι η οικογένειά του ταξίδεψε αρκετές φορές στην Ευρώπη για να βοηθήσει την κατά τρία χρόνια μικρότερή του αδερφή του, αλλά δεν τα κατάφεραν. «Θεραπεύεται η ασθένεια. Απλώς, από τα πολλά χρόνια μέσα στα νοσοκομεία, κόλλησε κι άλλες αρρώστιες. Γι΄ αυτό λέω ότι οι άνθρωποι που έχουν αυτή την ασθένεια στην Ελλάδα χρειάζονται ένα δωμάτιο. Όχι ένα νοσοκομείο, ένα δωμάτιο! Στη χώρα μας δεν γίνεται γιατί πάντα υπάρχει ένας ελληνικός λόγος για να μην γίνει κάτι στα νοσοκομεία».

«Τεράστια η απώλεια! Τα ζήσαμε όλα μαζί, ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά μου και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται από εκεί που τα βλέπει όλα! Το είχαμε κι εμείς αυτό ανάγκη. Μην με βλέπεις έτσι χαμογελαστό, αυτό με έμαθε η οικογένειά μου. Να χαμογελάμε στις κακουχίες, να γελάμε και να τα αντιμετωπίζουμε όλα με αισιοδοξία» συμπλήρωσε!