Στην Καβάλα το πρώτο “χακί” κάμπινγκ του Στρατού Ξηράς για τα στελέχη (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Γεγονός είναι το «χακί» κάμπινγκ για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, το οποίο βρίσκεται στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καβάλα, όπως γράφει ο Ηλίας Προύφας για το kranos.gr. Θες λίγο η οικονομική κρίση, θες η ανάγκη του ανθρώπου της πόλης να έρθει ξανά σε επαφή με τη φύση, το κάμπινγκ του Στρατού Ξηράς αρχίζει να γίνεται σιγά-σιγά μια αγαπημένη και ιδιαίτερα δημοφιλής καλοκαιρινή συνήθεια, ανάμεσα στα στελέχη και τους δικαιούχους παραθεριστές.

Εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικοί με τις οικογένειές τους που διαθέτουν τροχόσπιτο ή σκηνές, μπορούν να παραθερίσουν ακόμη και για όλη την καλοκαιρινή περίοδο στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του «χακί» θερέτρου, ανάμεσα σε δέντρα, υπάρχουν 26 θέσεις για τροχόσπιτα και σκηνές, οι οποίες διαθέτουν με χαμηλό τίμημα ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι παραθεριστές του Κάμπινγκ μπορούν να κάνουν χρήση του εστιατορίου, της ταβέρνας, του μπαρ και του μίνι-μάρκετ, απολαμβάνοντας την υπέροχη θάλασσα της Κεραμωτής. Παράλληλα, στο πλαίσιο μέριμνας προσωπικού, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γ. Καμπάς, προτίθεται από το 2020 να επεκτείνει το μέτρο και σε άλλα ΚΑΑΥ του Στρατού Ξηράς, όπως του Πλαταμώνα της Λεπτοκαρυάς, της Ν. Φώκαιας και του Αγίου Ανδρέα.

xakii.jpg

xaki.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.