Είναι γνωστό ότι οι δρόμοι στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής μόνο εύκολοι δεν είναι για τους οδηγούς. Όσοι κινούνται με τα οχήματά τους, κυρίως στην περιοχή της Σιθωνίας, πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή, ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο που η τουριστική κίνηση στο νομό είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν τις ακτές της Σιθωνίας για να κάνουν το μπάνιο τους, είτε απολαμβάνοντας τις ανέσεις του Beach Bar, ειτε με δικό τους εξοπλισμό. Αναγνώστης του Thestival που τις επέλεξε, εκφράζει το παράπονό του για την κατάσταση του οδοστρώματος στον δρόμο που οδηγεί στην παραλία Τηγάνια, γνωστή για την ιδιαίτερη ομορφιά της. Η παραλία βρίσκεται κοντά στο Κριαρίτσι και κάθε άλλο παρά εύκολη είναι η πρόσβαση μέσω του επαρχιακού δρόμου. Ωστόσο, η κατάσταση της ασφάλτου στο συγκεκριμένο σημείο της φωτογραφίας, είναι ακόμη χειρότερη. 

Διαβάστε το μήνυμα του αναγνώστη του Thestival:

"Ήμασταν για μπάνιο στο Κριαρίτσι κι επιλέξαμε να κάνουμε μια βουτιά στα διπλανά Τηγάνια. Όλοι μας έλεγαν ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά αυτό δεν μας πτόησε. Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να φτάσουμε στην ακτή, όμως η εικόνα που αντικρύσαμε στο δρόμο, δεν μπορεί να εμφανίζεται σε μια τουριστική περιοχή σαν τη Χαλκιδική. Ελπίζουμε ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό κι ότι οι αρμόδιοι θα κάνουν κάτι άμεσα για την αποκατάσταση του συγκεκριμένου σημείου του δρόμου γιατί πιο πολύ θυμίζει κατσικόδρομο, παρά δρόμο για ΙΧ".

Δείτε τις φωτογραφίες του αναγνώστη:

katsikodromos 2.jpg

Katsikodromos.jpg