Η ΦΩΤΟ της Αριστοτέλους από ψηλά που κέρδισε τον διαγωνισμό του ΟΤΘ

|
THESTIVAL TEAM

Με μια φωτογραφία της πλατείας Αριστοτέλους από ψηλά κατάφεραν δύο γυναίκες να αποσπάσουν το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμο φωτογραφίας, που πραγματοποίησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στο Instagram και στο Facebook.

Οι δύο νικήτριες, Άννα Ανδριανίδου και Φαίδρα Μιχαηλίδου παρέλαβαν από τα χέρια της προέδρου του ΟΤΘ, Βούλας Πατουλίδου τα δυο tablet που είχαν οριστεί ως συμβολικό έπαθλο για τους νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας για τη Θεσσαλονίκη (στο Instagram) και του Διαγωνισμού Συμμετοχής στη σελίδα Τhessaloniki Τravel στο Facebook.

H φωτογραφία της Άννας Ανδριανίδου συγκέντρωσε 28.247 likes, μεταξύ 3839 φωτογραφιών που αναρτήθηκαν στο Instagram από χιλιάδες χρήστες, με θέμα εικόνες της Θεσσαλονίκης. Η φωτογραφία της που «ψήφισαν» οι ίδιοι οι χρήστες των social media ως καλύτερη, απεικονίζει από ψηλά την «καρδιά της Θεσσαλονίκης», την πλατεία Αριστοτέλους. Άλλες 20 φωτογραφίες που κατατάχθηκαν με τον ίδιο τρόπο (likes) και διακρίθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή της Θεσσαλονίκης διεθνώς.

thess.jpg

«Φωτογραφίζω συνεχώς τη Θεσσαλονίκη που αγαπώ. Αυτή είναι μια φωτογραφία της πλατείας από ψηλά. Δεν περίμενα ότι θα είναι η καλύτερη και γι’ αυτό χάρηκα περισσότερο», ανέφερε η 18χρονη φωτογράφος.

Η κα Φαίδρα Μιχαηλίδου αναδείχθηκε νικήτρια μετά από κλήρωση (τυχαία) συμμετέχοντας στη δραστηριότητα της σελίδας του Οργανισμού, Τhessaloniki Τravel, στο Facebook κάνοντας tag σε φίλους . «Είδα το post σε κάποια ανάρτηση και πήρα μέρος στο διαγωνισμό με μια ελπίδα. Δεν το περίμενα αλλά… έγινε!» ανέφερε η ίδια.

«Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, αυτοί που αγαπούν την πόλη, μπορούν να γίνουν με τη δική τους ματιά οι καλύτεροι πρεσβευτές της Θεσσαλονίκης. Δεν θα σταματήσουμε να το στηρίζουμε αυτό» τόνισε η πρόεδρος του ΟΤΘ παραδίδοντας τα tablet στις δύο νικήτριες. «Οι Θεσσαλονικείς μπορούν να βοηθήσουν πολύ περισσότερο απ’ όλους στην προβολή και στην αύξηση αναγνωρισιμότητας της πόλης», πρόσθεσε/

Η κα Πατουλίδου τόνισε ότι «οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό μέσα στο Instagram είναι διαθέσιμες μέσω του Οργανισμού σε όλους τους φορείς της πόλης προκειμένου να τις αξιοποιήσουν για την προβολή της».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.