Και τον Σεπτέμβριο συνεχίζεται το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, με εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά. Η ενότητα ΜΙΚΡΟ είναι μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους και ...

αποτελεί το καλύτερο δώρο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

- Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Στέλλας Μιχαηλίδου Ο γάιδαρος ο Μένιος, ο παραχαϊδεμένος μέσα από μία μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση.

Μια μουσικοθεατρική παράσταση γεμάτη ευαισθησία και χιούμορ πάνω στη μεγάλη περιπέτεια της ζωής ενός παραχαϊδεμένου γαϊδουριού.

-Ο Αγησίλαγος, η μουσική παράσταση του Δημήτρη Μπασλάμ με αφηγητή τον Αντώνη Καφετζόπουλο.

Τι κοινό έχουν ένα πιάτο μία ζεστή σουσαμόσουπα, η δίαιτα του Μάκη του Ιπποπόταμου, η συνταγή ενός Πελεκάνου γιατρού, ένα δέντρο που τραγουδάει, μία Καμήλα με δύο μπικίνι και τα λουστρίνια του Ασβού; Τον κύριο Αγησίλαγο που ένα πρωί απλά ξύπνησε με μαγουλάδες.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

-Παρουσίαση του βιβλίου της Εύας Ιεροπούλου, Το μικρό σπίτι της Νίνας.

Μια πρωτότυπη παρουσίαση από το μουσικοθεατρικό συγκρότημα Family Sound Machine που το αποτελούν οι: Νίκη Μπραβάκη - βιολί, Νεφέλη Μπραβάκη - μελόντικα, Κώστας Μπραβάκης - κιθάρα και Εύα Ιεροπούλου βιολοντσέλο.

-Το συγκρότημα ΕΝCARDIA

Με κιθάρες, ντέφια, ακορντεόν, φυσαρμόνικες, καστανιέτες, μαντολίνα, νταούλια… μέσα από τα τραγούδια, τους χορούς, τους θρύλους και τις σπαρακτικές μελωδίες των Ελλήνων της κάτω Ιταλίας, οι μουσικοί και οι χορεύτριες των encardia παρασύρουν τους θεατές στα βήματα ίσως του πιο εκρηκτικού χορού της Μεσογείου: της tarantella pizzica pizzica!!! Μία παράσταση ταξίδι για τους μεγάλους και γιορτή για τα παιδιά!!

Ώρα Έναρξης 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για τα παιδιά, 3 € για τους μεγάλους