“Μένουμε σπίτι και διασκεδάζουμε” Πρόγραμμα 2ης εβδομάδας από την ΠΚΜ

|
THESTIVAL TEAM

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, η Περιφέρεια διοργανώνει τη δράση «Μένουμε Σπίτι και Διασκεδάζουμε», στο πλαίσιο της εκστρατείας «Στην πανδημία του κορονοϊού κανένας μόνος του».

Πρόκειται για μια σειρά από διαδικτυακές ψυχαγωγικές «αποδράσεις», με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια και οι οποίες διοργανώνονται από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η δράση υλοποιείται μέσω του λογαριασμού του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας στο Facebook:

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF

Οι πολίτες που το επιθυμούν μπορούν να κάνουν like στη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο Facebook, να συντονίζονται και να παρακολουθούν ζωντανά διαδραστικές παραστάσεις, με αγαπημένους καλλιτέχνες, που θα εκπέμπουν από το σπίτι τους.

Καλλιτέχνες θα τραγουδούν, θα παίζουν πιάνο και θα μοιράζονται με τους πολίτες την τέχνη τους (τραγούδι, μουσική, ηθοποιία κτλ.). Οι θεατές μάλιστα θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με σχόλια και να ζητούν τραγούδια της αρεσκείας τους, όπως και να «συνομιλούν» με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Για τα παιδιά έχει προβλεφθεί ειδική μέριμνα, με παραστάσεις Καραγκιόζη, κουκλοθέατρο και show μαγείας.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

-Τρίτη 7 Απριλίου 8.30μμ

Ο Κώστας Πρατσινάκης με την κιθάρα του «ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»

-Πέμπτη 9 Απριλίου 8.30μμ

Ο Αλέξανδρος Τζοβάνης, «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΗΣ», στο πιάνο ο Αστέρης Τσαλίκης, 

-Σάββατο 11 Απριλίου 8.30μμ

Ο Κώστας Ματσίγκος με την κιθάρα του φιλοξενεί τον Ανδρέα Καρακότα στο σπίτι του σε «ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ»

-Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου 7μμ

Η Ανθή Θάνου  διαβάζει στα παιδιά αγαπημένα παραμύθια, με την συνοδεία της κιθάρας του Αλέξανδρου Μακρή «ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.