Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Αγαπώ πολύ τη Θεσσαλονίκη, χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ για το άναμμα του δέντρου

|
THESTIVAL TEAM

Ιδιαίτερα χαρούμενη για το γεγονός ότι η επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη θα ντυθεί μουσικά με τη φωνή της δήλωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα ανέβει απόψε στη σκηνή που στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Φιλαρμονική του Δ. Θεσσαλονίκης και τη Συμφωνική Ορχήστρα της πόλης.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη για τις τελικές πρόβες, θα ζεστάνει με τα τραγούδια της το αποψινό βράδυ, εγκαινιάζοντας μια νέα αντίληψη στη διαχείριση της εορταστικής περιόδου στη Θεσσαλονίκη.

“Χαίρομαι που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια πόλη που αγαπώ κι έχω καλούς φίλους εδώ” ανέφερε η κα Πρωτοψάλτη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι θα επιστρέψει στην πόλη τον Μάρτιο για μια ξεχωριστή συναυλία, στο Μέγαρο Μουσικής.

“Στις 12 και 13 Μαρίου θα βρεθούμε στο Μέγαρο Μουσικής, με ένα διαφορετικό πρόγραμμα με την Εστουδιαδίνα, με άρωμα ανατολής” τόνισε.  Πρόκειται για μελωδίες από την Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη, σε ένα πρόγραμμα αφιερωμένο εξολοκλήρου στη θάλασσα που ενώνει πολλούς και διαφορετικούς λαούς και θα παρουσιαστεί και στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η φωταγώγηση του δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους είναι προγραμματισμένη για απόψε στις 19.00 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η συναυλία της γνωστής εμηνεύτριας.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.