Το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2019 η Κάρμεν, η Μαντάμ Μπατερφλάι, η Αΐντα, η Παρθένα της Ορλεάνης αναμείχθηκαν με Βαλκυρίες, «Drama Queens», Νυχτερίδες και Δαίμονες, και μαζί με άλλες 50 ηρωίδες βγαλμένες από όπερες, αλλά και με φιλόμουσα ζευγάρια, παρέλασαν στον Κήπο του Αλέξανδρου, στην 5η κατά σειρά «Νέα Παραλία - Νέα Πασαρέλα, Μόνο Ανακύκλωση» με θέμα την Όπερα, που οργάνωσε ο Σύλλογος «Φίλοι Νέας Παραλίας».

Τώρα ήρθε η στιγμή να βρεθούν στον «φυσικό» τους χώρο! Και πόσο πιο «φυσικός» από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου οι δημιουργίες των καλλιτεχνών θα εκτίθενται στο φουαγιέ του κτιρίου Μ2 για δέκα μέρες, από τις 20 έως τις 30 Νοεμβρίου 2019. Έτσι, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τις ιδιαίτερες αυτές δημιουργίες, που έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά και μόνο από ανακυκλώσιμα υλικά. Διότι τίποτα δεν πετιέται κι από τα «σκουπίδια» μπορούν να βγουν, όπως από την όπερα, αριστουργήματα!

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και χορηγοί της είναι η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Ε.Ε.Α.Α., η SARAH LAWRENCE και οι: Make up concepts academy by marianna vlasidou, mob salons: z2zoidihairsalon, Pola & art, Hair Affair by Mitsas και Stefanos Aggelidis hairsalon.

Πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, κτίριο Μ2, φουαγιέ

20-30 Νοεμβρίου 2019

Δευτέρα - Σάββατο 10:00-18:00

Είσοδος ελεύθερη

Εγκαίνια: Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, ώρα 18:00

Οργανωμένες ξεναγήσεις μαθητών σχολείων: Δευτέρα - Παρασκευή, πρωινά

Ξενάγηση από τους δημιουργούς: Κυριακή 24 Νοεμβρίου, ώρες 11:00-14:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972057734