Κατευθείαν από την Αργεντινή, οι TANGO LEGENDS των Mariela Maldonaldo και Pablo Sosa , έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την παράσταση Tango Gala , που παρουσιάζει τα καλυτέρα στιγμιότυπα της ιστορίας του tango μέχρι και σήμερα ,σε όλες του τις μορφές.
Οι παγκοσμίου φήμης χορογράφοι και χορευτές του Αργεντίνικου tango, Pablo Sosa και Mariela Maldonado, πλαισιωμένη από τους καλυτέρους χορευτές της Αργεντινής και ένα μουσικό σύνολο , μας αποκαλύπτουν με πάθος και συναρπαστικό αισθησιασμό τον θρύλο του αυθεντικού tango. Σ’αυτό το ταξίδι οι καλλιτέχνες προσπαθούν να μοιραστούν με το κοινό τον ανεπανάληπτο αέρα του Buenos Aires όπου κάθε γωνία του ήταν ένα tango,. με την μαγεία της μουσικής του μπαντονεον και του χορού και να μας δείξουν ότι το tango συνεχίζει να είναι ένας ζωντανός τρόπος έκφρασης για αυτούς, και η ταυτότητα της χώρας τους, της Αργεντινής .

Το κάθε χορευτικό κομμάτι που παρουσιάζουν έχει μια απίστευτη αριστοτεχνία και εκρηκτικό αισθησιασμό που συνοδεύεται από τις μαγικές νότες των μουσικών , εντυπωσιακά κοστούμια και μεγάλη κομψότητα στις κινήσεις.

M&P 010.jpg

Οι εξαιρετικοί χορογράφοι και χορευτές , Mariela Maldonado και ο Pablo Sosa τιμήθηκαν το 2012 με τον τίτλο "Εξαιρετικές Προσωπικότητες του Πολιτισμού" για την πρόσφορα τους στον πολιτισμό της Πατρίδας τους Το 2017 έχουν βραβευτεί ως εμπνευστές και χορογράφοι του μεγάλου προτζεκτ « Tango για την Ειρήνη « που έκανε τουρ σε όλη την Κίνα το 2016 και 2017

Όπως λένε οι ίδιοι – « Θέλουμε να κάνουμε ολο τον κόσμο να χορεύει ! Κάθε στιγμή στην ζωή μας είναι κατάλληλη για να χορέψουμε ένα tango ..οτιδήποτε μας συμβαίνει –θλίψη, πόνος, έρωτας, χαρα—όλα μα όλα μπορούν να γίνουν ένας χορός»

* Η παράσταση τελείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής της Ελλάδας*

INFO

Πέμπτη 31 Οκτώβριου 2019

ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ζώνες : Διακεκριμένη 35€, Α 30€ , Β 25€ (20€*), Γ 15€ (12€*), Δ 10€ (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ)
* φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ, άνω των 65 ετών (μόνο στις ζώνες Β' και Γ')