Ένας super lux οίκος ευεξίας, μία δαιμόνια παρθένα, ένας διευθυντής, μία γραμματέας, μία σαγηνευτική εργαζόμενη, ο... Ζορμπάς του έρωτα Χάμπος, δύο αστυνομικοί, ένας μεγαλοδικηγόρος, όλοι τους προσπαθούν να ξεμπλέξουν το κουβάρι της αθώας …ακολασίας!

Ένας super lux οίκος ευεξίας …… μια δαιμόνια παρθένα (Αλέξης Παρχαρίδης) παλεύει σώμα με σώμα για τα αποθεματικά της επιχείρησης με τον «πουλιά στον αέρα πιάνει» διευθυντή κ. MISEL (Βαγγέλης Ηλιάδης) ο οποίος μαζί με τη γραμματέα του (Έρρικα Νικολαϊδου) και τη σαγηνευτική εργαζόμενη silvi (Ίνα Δέσποινα Τσικοπούλου) έχουν να τιθασεύσουν τον γιο της παρθένας τον ΖΟΡΜΠΑ του έρωτα τον Χάμπο (Τάκης Βαμβακίδης) και βεβαίως δεν φτάνουν ούτε οι δύο αστυνομικοί καρπούζας (Κοσμάς Καρυπίδης) και πεπόνιας (Κωνσταντίνος Αλεξανδρής) και ο μεγαλοδικηγόρος (Γιάννης Ξενιτόπουλος) για να ξεμπλέξουν το κουβάρι της αθώας …ακολασίας ! τυφώνας γέλιου! καταιγίδα εμψύχωσης!

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, 9:30μ.μ., στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης»

Guest Star ο Δημήτρης Σταρόβας, Guest Singer ο Μπάμπης Ιορδανίδη (Jordani).

Σε ρόλο-έκπληξη η Βούλα Πατουλίδου!

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΠΕΡΙΔΗ

‘’ΓόΒΑ ΠΑΡΘέΝΑ ‘’

ΜΟΥΣΙΚΗ… Μπάμπης Κεμανετζίδης

Μουσικά εφέ σύμπραξη μουσική

el christo kemanetzidis

ΣΚΗΝΙΚΑ –ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ..Γιώργος Λεπίδας

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ …Ζωή Μπαλιάκα

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ …Μαρία Βαρσαμά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς …Αργύρης Εσκιτζής

ΦΩΣ – ΗΧΟΣ…Γιάννης Καπράρας

ΕΜΨΥΧΩΤΗΣ…Τάκης Βαμβακίδης

Mε τους Αλέξη Παρχαρίδη, Βαγγέλη Ηλιάδη, Τάκη Βαμβακίδη, Έρρικα Νικολαΐδου, Ίνα Δέσποινα Τσικοπούλου, Γιάννη Ξενιτόπουλο!

Προπώληση από 8€

Goldmall.gr

https://www.goldmall.gr/gova-parthena-anoixto-theatro-sykewn-manos-katrakis-7866

Ticket delivery με ένα τηλεφώνημα στο 6986 926 317 και 2310786 523