Τί είναι αυτό που οι Θεσσαλονικείς το έχουν συνδυάσει με καλοκαιρινές βόλτες στην παραλία και συχνά με καλοκαιρινές μπόρες; Η απάντηση είναι το Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Για μία ακόμη χρονιά όσοι αγαπούν το βιβλίο θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν στην Παραλία Λευκού Πύργου από σήμερα 7 έως 23 Ιουνίου 2019 το 38ο Φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Το φετινό Φεστιβάλ Βιβλίου είναι αφιερωμένο στον Ντίνο Χριστιανόπουλο, σε έναν από τους μεγαλύτερους ποιητές της Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βορείου Ελλάδος υπό την αιγίδα των Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης), Υπουργείο Πολιτισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Συνεργάζονται:

Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Σύλλογος Αποφοίτων ΑΠΘ, Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης, Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, Εταιρεία Συγγραφέων Βορείου Ελλάδος, Μουσική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος, Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ρώσικο Κέντρο Θεσσαλονίκης,

Φιλική συμμετοχή:

Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης

38ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης 2019

ΜΕΡΕΣ- ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Σάββατο 18:30 – 23:00

Κυριακές 11:00 – 14:00 και 18:30 – 23:00

Παραλία Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη

Είσοδος Ελεύθερη