Συνεχίζονται και σήμερα οι “Ημέρες Θεάτρου” του Δήμου Παύλου Μελά

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Συνεχίζονται οι «Ημέρες Θεάτρου» του Δήμου Παύλου Μελά σήμερα στις 21.30, στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης, με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ω του Αργκάν…όλα του πονάν!» βασισμένη στο κλασικό έργο του Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν Ασθενής», που παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα «Καινά Δαιμόνια» του Συλλόγου Πολιτισμού & Παράδοσης Κυμίνων του Δήμου Δέλτα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το όνομα ΚΑΙΝΑ Δαιμόνια της ομάδας αντιπροσωπεύει τις νέες ιδέες στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού.

Η αγάπη για το θέατρο δημιούργησε την ανάγκη ιδρύσεως της θεατρικής ομάδας ΚΑΙΝΑ Δαιμόνια υπό την αιγίδα του πολιτιστικού συλλόγου Κυμίνων.

Ασχολείται κατά κύριο λόγο με την παρουσίαση θεατρικών έργων και είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να συμμετάσχει και να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας.

Παίζουν οι: Πέντσος Θανάσης, Δάμιαλη Γιώτα, Σέφη Δέσποινα, Μαλούση Γιώτα, Καστελιάνου Δήμητρα, Μηλοβιανού Φένια, Μαλιγγάνη Αναστασία, Βασιλειάδης Αλέξανδρος, Κιτσούκη – Βασιλειάδου Γεωργία, Μήτσου Δημήτρης, Μηλοβιανός Γιώργος

Γκιουλέκας Δημήτρης, Μηλοβιανού Βίκυ, Πούλιου Ευαγγελία, Μηλοβιανός Σάκης

Συμμετέχει ο Μάκης Ρουσομάνης

Διασκευή / Σκηνοθεσία / Μουσική επιμέλεια: Μπακογλίδου Λίτσα

Κομμώσεις: Χαχάλου Έφη

Μακιγιαζ: Χαχάλου Έφη, Βασιλειάδου Αμαλία

Πρόσκληση στους θεατρόφιλους

O Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Ιωσήφ Αράπογλου προσκαλούν τους θεατρόφιλους στην 27η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων και τις Ημέρες Θεάτρου που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο Δευτέρας, Τρίτης, Τετάρτης 16, 17, 18 Ιουλίου 2018, στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης (Φιλίππου – Θεοκλήτου Καρυπίδη, στο Πάρκο Κρύας Βρύσης της Πολίχνης) και θα φέρουν σε επαφή τους πολίτες της Δυτικής Θεσσαλονίκης με την τέχνη του θεάτρου και τους ερασιτέχνες ηθοποιούς, με άλλα σχήματα και καλλιτεχνικά ρεύματα καθώς και με κλασικούς και σύγχρονους Έλληνες και ξένους θεατρικούς συγγραφείς.

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, θα πέσει η αυλαία με την παράσταση «Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον που ανεβαίνει από το ΚΘΒΕ  σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Παπαδόπουλου και με τη συμμετοχή των συμπολιτών μας Τάσου Πεζιρκιανίδη και Βασίλη Σπυρόπουλου.

Ημέρες θεάτρου 2018 – Το πρόγραμμα

Τρίτη 17 Ιουλίου 

Ώρα 21:30 Θεατρική Ομάδα «Καινά Δαιμόνια» του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυμίνων Δήμου Δέλτα

«Ω του Αργκάν…όλα του πονάν!»

Τετάρτη 18 Ιουλίου 

Ώρα 21:30 Θεατρική Ομάδα «Όλα Καλά» του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΑτΠ

«Ένα αστέρι δρόμος» του Γ. Μπουρονίκου

Τετάρτη 25 Ιουλίου   

Ώρα 21:30 Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (Φιλοξενούμενη παράσταση)

«Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.