Κουντουρά: Στηρίζω την υποψηφιότητα Παγγαίου για “Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2019”

|
ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΑΤΖΗΝΟΠΟΥΛΟΣ

Την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Δήμου Παγγαίου για τη διεκδίκηση του τίτλου «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2019», δήλωσε η υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, στη συνάντηση της με το Δήμαρχο Παγγαίου, κ. Φίλιππο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η υπουργός θα αποστείλει υποστηρικτική επιστολή στον αρμόδιο ευρωπαϊκό φορέα ACES η οποία θα συμπεριληφθεί στον φάκελο της υποψηφιότητας του Δήμου, αποτελώντας την πρώτη ελληνική πόλη που λαμβάνει μέρος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για πόλεις άνω των 25.000 κατοίκων.

Στην συνάντηση τους, η κα Κουντουρά και ο κ. Αναστασιάδης συζήτησαν για τα οφέλη στον τουρισμό και τον αθλητισμό που μπορεί να αποφέρει η ανάληψη του τίτλου αυτού, καθώς και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Η υπουργός επισήμανε ότι στην περίπτωση εξασφάλισης του, θα παρέχει την πλήρη στήριξή της για την επιτυχία των εκδηλώσεων και γεγονότων και παράλληλα για τη δυναμική τουριστική προώθηση και προβολή της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου ευχαρίστησε την Υπουργό για την υποστήριξή της που δίνει σημαντική ώθηση στην πρόταση του Δήμου και την προσκάλεσε να επισκεφθεί το Παγγαίο το επόμενο διάστημα, συμπληρώνει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.