Διάλεξη του Κώστα Conie Ισαακίδη στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Διάλεξη στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη στη Θεσσαλονίκη θα δώσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Κώστας Conie Ισαακίδης.

Η διάλεξη με θέμα “Ο θεραπευτής ως σκηνοθέτης και δάσκαλος στο έργο της καθημερινότητας” θα πραγματοποιηθεί τη Δεύτερα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Εθνικής Αμύνης 27.

Ο Κώστας Conie Ισαακίδης γεννήθηκε στις 18-7-1970 στην Κολωνία της Γερμανίας. Σπούδασε θέατρο στο Europaische Theater Instintut στο Βερολίνο με τον Richard Nieoczym, μαθητή και συνεργάτη του J. Grotowski. Συνεργάστηκε ως ηθοποιός με το Κ.Θ.Β.Ε., Τεχνουργείο, Ούγκα Κλάρα, Εν Ενεργεία. Συγγραφέας πολλών θεατρικών έργων και Ιδρυτής της θεατρικής ομάδας C. for Circus. Έχει σκηνοθετήσει Τα ορφανά (Α’ Βραβείο στο Hope Festival), Σ΄αυτόν τον τόπο όλες οι ιστορίες είναι αληθινές (Βραβείο καλύτερης παράστασης και σκηνοθεσίας στο φεστιβάλ Κορίνθου), Απογραφή Πληθυσμού, Τρωάδες, Αντιγόνη,Το εσωτερικό, Άσμα Ασμάτων, Απρόσεχτο παλιοκόριτσο, Εγώ κι ο διάβολός μου, Στον τόπο του Περσέα, Ανοίξτε μου να βγω από εδώ, Μικρός πρίγκιπας, Project πάνω στον Χρόνο, Project για το Τίποτα, I’ ll be back some lucky day, Two man show, Love is Love

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.