Οι «Ψεύτρες του Σικάγο» από τις Σχολές Χορού και Θεάτρου Let’s Dance θα ανέβουν σήμερα στη σκηνή του Αριστοτελείου Θεάτρου, στη Θεσσαλονίκη, στις 18:30.

Ένας θίασος νεαρών κοριτσιών φιλοδοξεί να ανεβάσει το “ΣΙΚΑΓΟ”, υπό την αιγίδα γνωστής σκηνοθέτη.

Με την παράσταση αυτή κάθε μια από τις κοπέλες διεκδικεί μια υποτροφία για σπουδές υποκριτικής στην Αμερική. Ο ανταγωνισμός τεράστιος, η θέση μια.

Τα κορίτσια θα έρθουν αντιμέτωπα με τον ίδιο τους τον εαυτό και θα παλέψουν για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επιτυχία. Το ταξίδι αυτό θα τις οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ο μόνος δρόμος για την επιτυχία είναι η ομάδα, το σύνολο. Θα καταφέρουν να γίνουν ένας δεμένος θίασος ή θα παρασυρθούν από την επιθυμία για δόξα;

Το θεατρικό κείμενο περιλαμβάνει αποσπάσματα από τον μονόλογο η ψεύτρα του Ζαν Κοκτώ και τραγούδια από τα γνωστά musicals “Chicago”, “lalaland”,”be Italian”.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία - Κείμενο: Παπαδοπούλου Νικολέτα
Διδασκαλία τραγουδιών: Αντωνακούδη Δήμητρα, Βατικιώτης Νίκος
Σκηνογράφος : Παπαδόπουλος Ματθαίος
Φωτιστής : Κυρατζής Γιάννης
Ηχολήπτης : Κοκκινίδης Δημήτρης
Φροντιστής Σκηνής : Αράπης Αλέξης
Σχεδιασμός Αφίσας : Μέγας Νίκος
Κοστούμια : KIKA CREATIONS
Επιμέλεια Κίνησης : Γιαννιού Ελένη
Χορογραφίες : Αράπης Αλέξης, Βογιατζή Έβελυν, Ιριτζιάν Σεργκέι, Καμινή Ζινέτα, Καπούτση Μαρία, Κουκέση Ειρήνη, Μαντάνη Ελισάβετ, Μπούσδα Αύρα, Παπαδόπουλος Ματθαίος, Σαακιάν Θεώνη, Σαπουνίδου Χριστίνα, Σαρηγιάννη Έλενα, Σαχινίδης Θέμης, Συμεωνίδου Αναστασία, Τσχβαράτζε Μάριος

Πρωταγωνιστούν: Οι μαθητές των τμημάτων χορού και θεάτρου της Let’s Dance
Φιλική sυμμετοχή: Χρυσανθοπούλου Πέλυ

Γενική eίσοδος: 10€