Συνδυάζει μοναδικά την τζαζ με τους ήχους της ιταλικής παραδοσιακής μουσικής και της περιοχής της Μεσογείου. Πρόκειται για ένα από τα πλέον πρωτότυπα ιταλικά μουσικά σύνολα των τελευταίων ετών είναι το Luca Ciarla Quartet.

Στη συναυλία τους στις 22 Μαΐου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στον χαλαρό χώρο του Μπαρ του κτιρίου Μ2, οι τέσσερις μουσικοί, όπως κάνουν πάντα, θα παρασύρουν το κοινό σε ένα διονυσιακό ρυθμικό ταξίδι που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στις συνθέσεις και τον αυτοσχεδιασμό, στους παραδοσιακούς και τους σύγχρονους ήχους. Ο βιολιστής Λούκα Τσάρλα είναι γνωστός για την υπέρβαση των ορίων ανάμεσα στα διάφορα μουσικά είδη και στιλ, χαράσσοντας μια καινοτόμο διαδρομή που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Έχει εμφανιστεί με επιτυχία σε φεστιβάλ και συναυλίες τζαζ, κλασικής και παγκόσμιας μουσικής σε περισσότερες από πενήντα χώρες σε όλο τον κόσμο! Σημειώνεται πως η είσοδος στη μοναδική αυτή συναυλία είναι ελεύθερη.

Luca Ciarla Quartet:

Luca Ciarla βιολί

Antonino de Luca ακορντεόν

Maurizio Perrone κοντραμπάσο

Francesco Savoretti κρουστά

Σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: Κτίριο Μ2 – Μπαρ

Παραστάσεις: Τρίτη 22 Μαΐου 2018, ώρα 21:00

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου (θα διανέμονται μία ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας από τα εκδοτήρια του κτιρίου Μ2)