Η παράσταση «Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ» παρουσιάζεται από την Τετάρτη 18 Απριλίου στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και πρωταγωνιστές τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Φάνη Μουρατίδη. Πρόκειται για μια απολαυστική σάτιρα που αντλεί από την κλασική δραματουργία, το μελόδραμα, την λογοτεχνία του φανταστικού, έως την παρωδία του κινηματογράφου των ταινιών τρόμου.

Το αριστούργημα του Charles Ludlam, ιδρυτή του ανεπανάληπτου Ridiculous Theatre Company είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κωμικά θεατρικά έργα της σύγχρονης δραματουργίας.

«Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ» είναι μια ιστορία πάθους και μυστηρίου με απίστευτες κωμικές ανατροπές. Το μεταφυσικό στοιχείο με την τραγική και ταυτόχρονα αστεία παρουσία του, οδηγεί στα άκρα τις έτσι κι αλλιώς ακραίες καταστάσεις των ηρώων της ιστορίας.

Το έργο είναι μια ευκαιρία για ρεσιτάλ ερμηνείας από δύο ηθοποιούς που πέρα από την ενσάρκωση των ρόλων τους καλούνται να εναλλάσσουν με φρενήρεις ρυθμούς… πενήντα επτά αλλαγές κοστουμιών με ταχύτητα που αφήνει άναυδο τον θεατή.

Μια θεατρική περιπέτεια γέλιου, μεταφυσικής αγωνίας και ακραίου ερωτικού πάθους.

Πληροφορίες

Θέατρο Μονής Λαζαριστών
Σκηνή Σωκράτης Καραντινός

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη και Κυριακή: 20: 00
Πέμπτη- Παρασκευή : 21:00
Σάββατο: 18:00 & 21.15

Τιμές εισιτηρίων:

20 € & ,15 € φοιτητικό 
Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη: 15 € για άνω των 65 ετών και κάτω των 26 ετών και για κατόχους κάρτας ανεργίας. 
Κάθε Σάββατο βραδινή 20 € γενική είσοδος.