“Το σκουπιδοτερατάκι του Καραγκιόζη” σήμερα στη ΧΑΝΘ

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Δημήτρης Καρόγλου με τη Σκιάς Όναρ σήμερα στις 18:00 θα παρουσιάσουν την κωμική περιπέτεια με οικολογικό θέμα του Καραγκιόζη που φτιάξανε, στη μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ., ‘Το σκουπιδοτερατάκι του Καραγκιόζη’.

Βρισκόμαστε στο έτος 2028, η ατμόσφαιρα είναι τόσο μολυσμένη που όλοι φοράνε μάσκες, τα σκουπίδια έχουν κατακλύσει τη Γη και όλοι οι άνθρωποι φοβούνται το σκουπιδοτέρας που τρώει τα πάντα. Ο Πασάς ψάχνει να βρει έναν θαρραλέο άνθρωπο που θα γυρίσει πίσω στο χρόνο (στο 2018) για να προειδοποιήσει για το επικείμενο κακό και να προσπαθήσει να το αποτρέψει. Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει και ξεκινάει μια ξεκαρδιστική περιπέτεια μέσα στο χρόνο.

“Στη Σκιάς Όναρ πιστεύουμε πως η ανασύνθεση και η επανέκφραση της αφήγησης της παράδοσής μας είναι στενά συνδεδεμένη με τη διατήρηση και ανανέωση της ιδιαίτερης κουλτούρας μας. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην προώθηση, την προβολή και ανάπτυξη του παραδοσιακού ελληνικού θεάτρου σκιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό”, αναφέρει ο Δημήτρης Καρόγλου.

Πληροφορίες:

Τίτλος Έργου: Το σκουπιδοτερατάκι του Καραγκιόζη    

Μια παράσταση από τον Δημήτρη Καρόγλου

παρουσίαση: Σκιάς Όναρ

Γενική είσοδος: 6€

Διάρκεια παράστασης: 60′

Τόπος παράστασης:  Μικρή Αυλαία (Εντός του κτιρίου της Χ.Α.Ν.Θεσσαλονίκης),  Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ

Ημέρα και ώρα παράστασης: Σάββατο στις 6μμ

Προτεινόμενο για παιδιά 3-103 ετών!

Για σχολεία & συλλόγους παραστάσεις κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα

της Χ.Α.Ν.Θ. και στα 2310 211990,  6945566742  & 6945383985

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.