Ο άντρας ήταν, είναι και θα είναι κυνηγός. Έτσι γεννήθηκε και έτσι θα πεθάνει. Το θέμα όμως είναι το τι μπορείς να κάνεις εσύ από την πλευρά σου για να του βγάλεις τις... πονηρές σκέψεις απ'το μυαλό.

Πως θα το καταφέρει; Μα με έναν πολύ απλό τρόπο. Να του εξάψεις τη φαντασία και να κάνει πονηρές σκέψεις μόνο για σένα.

Αν μπορείς να εφαρμόσεις αυτές τις 4 τακτικές τότε θα του δώσεις ότι χρειάζεται από σένα στο κρεβάτι. Δεν θα τα μάθεις σε μια μέρα... αλλά μπορείς να τα δουλέψεις...

1. Μίλα του. Αν θες ένα γρήγορο και εύκολο κόλπο να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου στο κρεβάτι τότε να ξέρεις πως ο τρόπος που θα επικοινωνήσεις την ερωτική σου διάθεση μπορεί να τον... ανάψει. Πρέπει να ξέρεις, όμως, πως κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις στην σεξουαλική επικοινωνία. Μπορεί μια λέξη να του φτάνει ή ένας ήχος ή ένα χαμόγελο. Όσο πιο επικοινωνιακή είσαι πάντως τόσο του δείχνεις πως σου αρέσει το σεξ μαζί του, δήλωση που κάθε άντρας εκτιμά. Μάθε τι του αρέσει και χρησιμοποίησέ το.

2. Οι στάσεις στο σεξ. Τίποτα δεν μπορεί να σκοτώσει την ερωτική διάθεση κάποιου πιο γρήγορα από την ρουτίνα. Ίδιες κινήσεις, ίδιος χρόνος, ίδιος χώρος. Τα περισσότερα ζευγάρια χρησιμοποιούν το πολύ από δύο μέχρι έξι στάσεις στην ερωτική τους ζωή. Αν θες όμως να του δώσεις το διαφορετικό πρέπει να του δώσεις κάτι παραπάνω.

3. Η συμπεριφορά σου: Το αναλύουμε τελευταίο, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις ως σπουδαιότερο. Ο τρόπος που προσεγγίζεις το σεξ μαζί του είναι κλειδί στη σχέση σας. Το το βλέπεις ως μια πράξη, που κάποιες φορές γίνεται καταναγκαστική; Ή είσαι και φαίνεσαι ενθουσιασμένη να δοκιμάσεις νέες στάσεις, μυστικά και κόλπα στο κρεβάτι; Αν κάποιες φορές συμβαίνει το πρώτο θα πρέπει να το αλλάξεις. Οι άντρες αναγνωρίζουν (και ας μην το λένε) πότε η γυναίκα δεν είναι 100% μαζί τους στο σεξ. Αν νιώσει πως είναι ένας βαρετός εραστής πολύ γρήγορα θα ψάξει ερωτική επιβεβαίωση σε κάποια άλλη.

4. Οι φαντασιώσεις του. Για να ικανοποιήσεις έναν άντρα όπως δεν το έχει κάνει άλλη γυναίκα πρέπει να ανακαλύψεις τα ευαίσθητα σημεία του και τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαντάζεσαι γιατί μπορεί να χρειαστεί χρόνο να στα εκμυστηρευτεί. Δεν θα πρέπει να είσαι επικριτική για να μπορέσει να στα αποκαλύψει. Μόλις τα ανακαλύψεις τότε αρχίστε να τα κάνετε πράξη. Και θα δεις πως όσο τα δοκιμάζετε τόσες πληροφορίες θα σου δίνει μόνος του. Δεν χρειάζεται να κάνεις όσα θέλει ή όσα για εσένα δεν είναι απόλαυση, αλλά αν κάνεις κάποια από αυτά που σε βρίσκουν σύμφωνη θα είναι για πάντα δικός σου.