Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και οι αδερφοί Τσαχουρίδη για δυο συναυλίες στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με δυο μεγάλες συναυλίες, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, συνεχίζονται οι ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις «Καλλιτεχνικός Σεπτέμβριος 2019» του δήμου Νεάπολης-Συκεών και οι αδερφοί Τσαχουρίδη και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου υπόσχονται να «μαγέψουν» το κοινό με τις ερμηνείες τους, στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών έχει φροντίσει τα πάντα, και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο αιώνιος έφηβος, έρχεται να μας «μιλήσει» για το σήμερα, για όλα αυτά που μας συγκινούν και μας προβληματίζουν, για τον έρωτα, την κοινωνία, τους φόβους μας, το όνειρο, σε μια μοναδική συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών. Με σχεδόν μισό αιώνα πορείας, εκρηκτικός, αυθεντικός και συναισθηματικός, με τεράστιες επιτυχίες, αμέτρητους δίσκους, και θρυλικές συναυλίες, έρχεται για να μαγέψει τον κόσμο και να τον κάνει να φωνάξει και πάλι το διαχρονικό «Βασίλη ζούμε, για να σ’ ακούμε». 

Μια μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, το Ανοιχτό Θέατρο Συκεών θα υποδεχτεί τον Κωνσταντίνο και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη που με δοξάρι και φωνή θα παίξουν και θα τραγουδήσουν ό,τι καινούριο και ό,τι παλιό τους αγγίζει! Ανταμώνοντας με σπουδαίους συνθέτες και παντρεύοντας μουσικές του κόσμου από έρωτα και όχι προξενιό, θα συνομιλήσουν για ακόμα μία φορά με την ελληνική μουσική παράδοση με τρόπο μοναδικό, ξεσηκώνοντας τις ψυχές του κοινού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ «ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ»

Καρόλου Κουν 13, Συκιές

Τηλ.: 2313313125, 2313.329540

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9 μ.μ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 

-Βασίλης Παπακωνσταντίνου: 10 € προπώληση, 12 € ταμείο.

-Κωνσταντίνος Ματθαίος Τσαχουρίδης: 8 € προπώληση, 10 € ταμείο.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

-Viva.gr και στα σημεία:

-«Σάρωθρον» Cafe bar (Κατούνη 17,Λαδάδικα)

-«Ηλιοτρόπιο» Cafe bar (πλατεία Ναυαρίνου 14)

-«16 the bar» (Κανάρη 1,Σταυρούπολη)

-«Διώροφον» Cafe bar (Κερασούντος 81, Καλαμαριά)

-«Ελιά Λεμόνι» εστιατόριο (Μ. Μπότσαρη 19, Θεσσαλονίκη)

-«Παπασωτηρίου» ζαχαροπλαστείο (Αντώνη Τρίτση 100, Εύοσμος)

-«Calderon» coffee and more (Επταπυργίου 82, Συκιές)

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.