Το Street Outdoors επιστρέφει και σε συνεργασία με την CHICness, παρουσιάζουν ένα μοναδικό day party στον πιο αγαπημένο χώρο της Θεσσαλονίκης, στο Λιμάνι.

Μετά τις μοναδικές διοργανώσεις το 2016 και το 2017, επιστρέφει αυτή τη φορά με καλεσμένους τους Ιταλούς Marvin & Guy (Life and Death / Permanent Vacation/ Correspondant), τον ανερχόμενο Ολλανδό Masalo (Rush Hour/ Brighter days), τον Βέλγο Milo Spykers (Lenske), τους Έλληνες Street Outdoors Soundsystem και τον D e s i g n e r (CHICness).

Line up

Marvin & Guy
▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Η Iταλική House & Disco σκηνή ποτέ δεν έπασχε από σύμπλεγμα κατωτερότητας, και υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό. Χτισμένη πάνω σε ένα πρωτότυπο, ζεστό και μοναδικό μεσογειακό όραμα γύρω από το dancefloor, και επηρεασμένη από την πλούσια κληρονομιά της Italo-Disco παρέχει ένα αμείλικτο soundtrack για νυχτερινές περιπέτειες και feelings. Όλα αυτά ήταν ήδη γνωστά στους Marvin & Guy, το δίδυμο από την Πάρμα που από το 2013 παράγει δίσκους και παρουσιάζει DJ set βασισμένα στους έντονους ήχους που παραδοσιακά παρουσιάζει η Ιταλική dance σκηνή. Ένα classy mix από Disco, Tech House και Cosmic Synthesisers που σύντομα τους οδήγησε στα υψηλά επίπεδα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.
Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει μουσικές τους σε labels όπως οι Hivern Discs, Correspondant, Permanent Vacation και Life & Death, δημιούργησαν το project Life of Marvin μαζί με τον DJ Tennis, το δίδυμο ήδη έχει εξασφαλίσει την θέση του ώς ένα από τα κορυφαία μουσικά act της Ιταλίας αλλά και της διεθνούς dance σκηνής.

Masalo
▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Με ρίζες στην Ιαπωνία και μια καριέρα που ξεκινάει από το Άμστερνταμ, ο Masalo είναι ο κορυφαίος από μια ολόκληρη γενιά νέων DJ στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας.

Η διαφοροποιημένη ανατροφή του μεταφράζεται έντονα στο μουσικό του έργο. Τα mixes του Masalo είναι απόδειξη αυτού του υβριδισμού, παντρεύοντας την οργανική μουσική με χορευτικούς δίσκους βινυλίου, παράγει ένα αποτέλεσμα που έρχεται κατευθείαν από την underground σκηνή του Amsterdam.

Οι δίσκοι που κυκλοφορεί ο Masalo είναι στο ίδιο πνεύμα. Οι παραγωγές του “Testify” και “Red Light” μαζί με τον Jamie 3:26, καθώς και το remix του στον βραβευμένο με grammy Basma Kouyaté με τίτλο «Jama Ko», έχουν παιχτεί τα μεγαλύτερα dancefloor παγκοσμίως.

Με το πρόσφατο ‘New Dance’ EP ο Masalo κάνει το σόλο ντεμπούτο του στο Rush Hour Records. Με αυτή την κυκλοφορία κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές τόσο των clubber, οσο και των κορυφαίων DJ του κόσμου.

Μαζί με τον Kamma διοργανώνει τη σειρά dance parties γνωστά και ως “Brighter Days”, μια πολύχρωμη εκδήλωση που γιορτάζει την κουλτούρα της χορευτικής μουσικής στο έπακρο. Ta “Brighter Days” ωθούν το πνεύμα της φιλίας και της ομαδικότητας στο dancefloor, καλωσορίζοντας local DJs μαζί με γνωστούς tastemakers όπως οι Colleen ‘Cosmo’ Murphy, Hunee, Kuniyuki, Ge-ology και πολλoi άλλoi.

Με εμφανίσεις σε κλαμπ όπως το Contact στο Tokyo και το Djoon στο Παρίσι, και σε φεστιβάλ όπως το Southern Soul Festival και το Dimensions, ο Masalo συνεχίζει να εμπνέει την κουλτούρα της χορευτικής μουσικής σε όλο τον κόσμο.

Milo Spykers
▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Οποιοσδήποτε έχει ζήσει τον Milo Spykers επί σκηνής, γνωρίζει ότι η εμπειρία του είναι τόσο μεγάλη όσο και η αγάπη του. Από τη στιγμή που ξεκίνησε να παίζει μουσική στην Αμβέρσα το 2016, προσέλκυσε τη προσοχή του κοινού της rave. Ο Milo αγαπάει τη μουσική είτε είναι ηλεκτρονική είτε όχι. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Βέλγιο, ο Milo εξελίχθηκε γρήγορα μέσω της πλούσιας ιστορίας της χώρας του στην ηλεκτρονική μουσική, ωθώντας τον να μάθει όσα περισσότερα μπορεί. Το ότι μεγάλωσε περιτριγυρισμένος από τη συλλογή δίσκων των γονιών του ήταν επίσης ένας παράγοντας που τον επηρέασε: σε μεγάλο μέρος των σετ του ακόμα χρησιμοποιεί το βινύλιο το οποίο το θεωρεί ως ο σπόρος της techno. Επειδή η ιστορία μετράει – όπως και το μέλλον.

Πριν ξεκινήσει το DJing ο Milo ήδη ήταν παραγωγός από πολύ μικρή ηλικία. Από το σχολείο ακόμα, έμαθε μόνος του πως να κάνει παραγωγές και να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τα προγράμματα παραγωγής και μόλις απέκτησε μεγάλη εμπειρία τότε στράφηκε στον αναλογικό εξοπλισμό ώστε να διευρύνει τις γνώσεις του. Ο Milo κυκλοφορεί το πρώτο EP του από τη Lenske.

Street Outdoors Soundsystem

▬▬▬▬▬▬▬▬▬
DJ crew αποτελούμενο από τους Έλληνες Jiles John, Jose Amba & Polatof, προσφέρουν μουσικές απολαύσεις χωρίς αυστηρά όρια στα επιλεγόμενα είδη καθώς στις τσάντες τους κουβαλούν από σύγχρονη house μέχρι σπάνια tracks της disco. Eίναι εξίσου γνωστοί για τα ημερήσια party που διοργανώνουν ανά την Ελλάδα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς, έχοντας κάνει μια αξιόλογη αναζήτηση σε μουσικές και εναλλάσσοντας μεταξύ τους με back to back DJ sets.

Info:

Κυριακη 09 Ιουνίου 2019
Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Έναρξη 16.00
Τιμή εισιτηρίων προπώλησης: 5€
Τιμή εισιτηρίων εισόδου: 7€