Θεσσαλονίκη: Έρχεται το πρώτο NON Rooftop για το 2019

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το 2019 και με αφετηρία τον Μάιο το NON Rooftop επιστρέφει και πάλι! Στο ίδιο και καλύτερο σημείο της πόλης φυσικά, το roof garden του The Met Hotel στις 22 Μαΐου.

Με βάση τους ΝΟΝ residents Ison, Andreas Athineos , ArKi, Future Of Matter και με νέο πρόσωπο τον Symmetric, τα NON Rooftop events προσκαλούν κάθε χρόνο μοναδικούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο σε ένα ευρύ μουσικό φάσμα. Maceo Plex, KiNK, Adriatique, Mano Le Tough, Miss Kittin, Joe Claussell, Osunlade, Ellen Allien, και Tiga είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που μας τίμησαν με τη μουσική τους και κυρίως με την παρουσία τους.

Tι θα συμβεί όμως αυτό το καλοκαίρι;

Tην περασμένη σεζόν χάρισε ένα από τα καλύτερα σετ που ακούστηκαν ποτέ στο NON Rooftop. Και με μια υπέροχη χρονιά στο ενεργητικό του μας οδήγησε στο να τον καλέσουμε και πάλι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του NON Rooftop.

Στο πρώτο ΝΟΝ Rooftop για το 2019, υποδεχόμαστε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες παραγωγούς και DJs των τελευταίων ετών, τον Patrice Bäumel.

Patrice Bäumel

Mε πολλαπλή εμπειρία ως resident των θρυλικών clubs Trouw και Club 11 στο Άμστερνταμ, ο Ολλανδός dj και παραγωγός άρχισε να χτίζει το δικό του μουσικό σύμπαν, προσεγγίζοντας τις συνθέσεις και τα σετ του με μεγαλύτερη δόση αφηγηματικότητας, κατάφερε να δημιουργήσει παραγωγές που οδηγούν τον ήχο του σήμερα.

Με κυκλοφορίες σε αξιοσέβαστα labels όπως Afterlife και Kompakt, έχει αφήσει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, το δικό του μουσικό αποτύπωμα στη σύγχρονη σκηνή. Ρεμίξ σε Depeche Mode και Underword επιβεβαιώνουν συνεχώς το πλούσιο ταλέντο του Ολλανδού. Το single “Glutes” ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα κομμάτια της χρονιάς, ενώ σήμερα αποτελεί μόνιμο μέλος της Afterlife, στα διάφορα event της ανα τον κόσμο.

Ο Bäumel γεμίζει τις παραγωγές και τα dj set του με μια μεταδοτική ενέργεια και αίσθηση περιπέτειας, δημιουργώντας έναν ήχο που ικανοποιεί τόσο το μυαλό όσο και το σώμα. Κομμάτια που αποτελούν σήμα κατατεθέν του ονόματος του, όπως “Surge”, “Glutes”, “Roar”, “Grace” και το ρεμίξ στο “Deep End Thrils” των Cubicolor, είναι τέλεια παραδείγματα αυτής της φιλοσοφίας.

Στο πρώτο NON Rooftop την μουσική επένδυση έρχονται να προσθέσουν ο Ιson λίγο πριν την εμφάνιση του στην Βαρκελώνη και το Nuits Sonores στην Γαλλία αλλά και οι Future Of Matter και ο Symmetric.

Εισιτήρια

▪Προπώληση: 15€

▪Στην είσοδο: 20€ *

* Σε περίπτωση που μείνουν διαθέσιμα εισιτήρια μετά την διαδικασία της προπώλησης.

Σημεία Προπώλησης

▪Online μέσω Ticketmaster:

▪Πανελλαδικά σε όλα τα καταστήματα Public.

Line Up

Patrice Bäumel (Afterlife)

Ison (NON)

Symmetric (Dynamic Reflection/NON)

Future Of Matter (Dynamic Reflection/NON)

Ώρα έναρξης: 17.00

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.