Πάνω από 2.000 χορευτές στο 1ο Sensualonica Dance Festival στη Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Πάνω από 2000 χορευτές θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη το τριήμερο 08-10 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια του “1st Sensualonica Dance Festival” που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος λατινοαμερικάνικης κουλτούρας « Salsa y Sueno” στον πολυχώρο του “BLOCK 33”.

Το 1st Sensualonica Dance Festival, αφορά όλους τους λάτρεις των sensual χορευτικών και μουσικών ειδών της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, όπως Bachata, Kizomba, Semba & Salsa Romantica.

Θα ξεκινήσει την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2019 με το Welcome Party στο οποίο θα παρουσιαστούν χορευτικά Shows και θα ακολουθήσει social Party από international Dj’s.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 09/02

11:00 – 19:00 χορευτικά workshops από τους καλεσμένους χοροδιδασκάλους
22:00 Party με Shows από χορευτικές ομάδες & Dj’s.

Κυριακή 10/02

11:00 – 19:00 χορευτικά workshops από τους καλεσμένους χοροδιδασκάλους
22:00 Closing Party με Dj’s.

Ο πολιτιστικός σύλλογος φίλων λατινοαμερικάνικης κουλτούρας “Salsa Y SueñO”, που ιδρύθηκε το 2008, έχει ως βασική επιδίωξη να δημιουργήσει ένα κοινό που αγαπά τη λάτιν μουσική και κουλτούρα.
Σκοπός του συλλόγου είναι:

• Η διάδοση της πολιτιστικής, μουσικής, χορευτικής κουλτούρας και παράδοσης των χωρών της Λατινικής Αμερικής.
• Η ανάπτυξη σχέσεων φιλίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του (αλλά και όλων των Ελλήνων), με τις εν Ελλάδι (και όχι μόνο) παροικίες των χωρών της Λατινικής Αμερικής.
• Η επιμόρφωση των μελών του σε θέματα ιστορίας, μουσικής και χορού, των χωρών της Λατινικής Αμερικής.

Για τον παραπάνω σκοπό πραγματοποιούνται κατά διαστήματα διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως χορευτικά σεμινάρια από επώνυμους χοροδιδασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οργάνωση εκδρομών σε διάφορα μουσικοχορευτικά festival, καθώς επίσης και χορευτικές εκδηλώσεις με καλεσμένους μουσικούς και χορευτές από το εξωτερικό.
Έχοντας 10 χρόνια και πλέον εμπειρία σε επιτυχημένα χορευτικά events (Greek Salsa Bootcamp & “Ski & Salsa” -δύο από τα παλαιότερα χορευτικά events του είδους στην Ελλάδα που εδώ και 10 χρόνια γίνονται αδιάλειπτα με πάνω από 15.000 συμμετέχοντες) , φέτος ξεκινάμε ένα νέο Project στις 08-10 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη που θα αφορά όλους τους Sensual λατινοαμερικάνικους χορούς με σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και να αναδείξει την πόλη ως χορευτικό αλλά και ταξιδιωτικό προορισμό.

“SENSUALONICA DANCE FESTIVAL 2019”
08-10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
BLOCK 33
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Salsa Y Sueno Dance Prod.
www.sensualonica.com

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.