Les Au Revoir Live στο Mandon

|
THESTIVAL TEAM

Οι Les Au Revoir συνεχίζουν τις καλοκαιρινές ζωντανές τους εμφανίσεις και την Τετάρτη 18 Ιουλίου, επισκέπτονται το πιο όμορφο αστικό μπαλκόνι της πόλης, το Mandon (Ερμού 21 – Θεσσαλονίκη), για να δημιουργήσουν με τις μελωδίες τους μια ξεχωριστή βράδια!

Κάθε ζωντανή εμφάνιση των Les Au Revoir είναι πάντα μια μοναδική εμπειρία, ένα ιδιαίτερο ταξίδι στο χρόνο με τραγούδια του χθες και του σήμερα, σε bossa nova, swing και lounge ρυθμούς, που σίγουρα θα σας ταξιδέψουν σε μαγικούς προορισμούς!

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip στο “Λαός και Κολωνάκι” του Μανώλη Χιώτη, ντύνοντας το με εικόνες, για να μας προσφέρουν μια εύθυμη retro ιστορία βγαλμένη από την καθημερινότητα τόσο του χθες, αλλά και του σήμερα!

Αύριο Τετάρτη 18 Ιουλίου το Mandon, φιλοξενεί τους Les Au Revoir με τις ξεχωριστές διασκευές τους, οι οποίοι θα μας χαρίσουν μια νύχτα γεμάτη χορό, χαμογέλα και όμορφες αναμνήσεις!

Στην παρέα τους επί σκηνής ο Κώστας Κατσαρός στην τρομπέτα και τα κρουστά.

Οι Les Au Revoir είναι:

Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Info:

Τετάρτη 18 Ιουλίου

Les Au Revoir Live @ Mandon

Ερμού 21, Θεσσαλονίκη | Έναρξη 22:00



Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.