Ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς-ερμηνευτές της μοντέρνας Ελληνικής μουσικής σκηνής θα εμφανιστεί στο Πλατύ Ημαθίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΚΟΜΝΗΝΑ 2018 που διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Πλατέος «Οι Κομνηνοί», ερμηνεύοντας γνωστές του επιτυχίες αλλά και νέες, όπως το ολοκαίνουριο τραγούδι «Κοίτα με» σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες «σταθμούς» στην πορεία του από την έκπληξη της πρώτης εποχής («Άγγιγμα Ψυχής», «Κρυφό Φιλί») ,την εξωτερίκευση της εποχής των μεγάλων συναυλιών («Όλα ή Τίποτα», «Δεν Φεύγω», «Χέρια Ψηλά», «Το Καλοκαίρι μου», «Πιο Πολύ», «Αν μου Τηλεφωνούσες» κ.α.), μέχρι την εσωτερικότητα των: «Ο Βυθός», «Το Πάρτι», «Σε Ποιόν να Πω», «Μέσα σου Βρίσκομαι» και την ανήσυχη εποχή του «Θα Χαθώ Πριν Φύγω» και φυσικά την καινούργια του επιτυχία «Κοίτα με».

Απολαύστε τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ένα πρόγραμμα με τα πιο γνωστά και τρυφερά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Info:

Ημέρα: Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018
Χώρος: Δημοτικό Σχολείο Πλατέος
Διεύθυνση: Πλατύ Ημαθίας
Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμές εισιτηρίων:

Ταμείο 13 ευρώ, Προπώληση 10 ευρώ (ειδική τιμή προπώλησης – περιορισμένος αριθμός αγοράς εισιτηρίων – από Σάββατο 2 Ιουνίου και μέχρι τις 6 Ιουλίου ή μέχρι εξάντλησής τους)