Σημείο συνάντησης πολλών καλλιτεχνων θα αποτελέσει και φέτος το λαμπερό REWORKS FESTIVAL. Περίπου 70  καλλιτέχνες της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής θα κατακλύσουν την Παρασκευή...

16 και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου τη Βίλκα, σε ένα συνονθύλευμα μουσικών, ήχων και εικόνων.

Νέοι δημιουργοί, γραφίστες, αρχιτέκτονες, designers, φωτογράφοι, animators, συνθέτες ακουστικής μουσικής θα συναντηθούν, με έναν και μόνο σκοπό: να δημιουργήσουν και να συναρπάσουν.

Τα πρώτα ονόματα που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ έχουν ήδη ανακοινωθεί: Hercules & Love Affair Live, Lamb Live, Dubfire, Miss Kittin, Benga, Karuan, Reboot, James Holden, Davide Squillace, Carlo Lio, Kate Wax, Cayetano Live Band, And.id Live, Darktom & George Adi, Ison, Actor One, είναι μόνο η αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ελληνικό φεστιβάλ συμμετέχει αλλά και είναι ένας από τους έξι ομιλητές στο περίφημο European Lab for Festivals, στη Λυών της Γαλλίας.

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί μέχρι τις 16 Ιουλίου, διαδικτυακά στο www.tickethour.com και στα καταστήματα Metropolis, Τσιμισκή 33, Θεσσαλονίκη. Προνομιακό εισιτήριο διημέρου: 40 ευρώ.