Μετά τις λαμπερές του εμφανίσεις στον Λευκό Οίκο ως καλεσμένος του αμερικανού προέδρου ο Βαλάντης επέλεξε τον Λευκό Πύργο και τη Θεσσαλονίκη. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης φαίνεται πως είναι στα καλύτερα μιας και σε κάθε του εμφάνιση στο Barbarella ξεσηκώνει τους πάντες.

VALANTHS1.jpg

Όσοι έχουν παραβρεθεί σε ζωντανή εμφάνιση του Βαλάντη απορούν με την ενέργεια που μεταδίδει τόσο στον κόσμο όσο και στους συνεργάτες του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Βαλάντης έχει καταφέρει και παραμένει στην μουσική επικαιρότητα όταν άλλοι συνάδελφοί του έχουν εξαφανιστεί.

VALANTHS4.jpg

Αν θέλετε κι εσείς να δείτε τις μοναδικές εμφανίσεις του Βαλάντη στη Θεσσαλονίκη δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Barbarella. 

Ο Βαλάντης εμφανίζεται στο Barbarella κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το σχήμα συμπληρώνουν ο Νικηφόρος, η Γιούλη Τάσσου και η Χριστίνα Καρόλου. Το Barbarella Live Clubbing σε περιμένει σε ένα από τα πιο δυνατά party της πόλης.

Το Barbarella σε περιμένει και τις ημέρες των εορτών. Συγκεκριμένα οι πύλες του θα είναι ανοιχτές το Σάββατο 23, την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου για να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα. Επίσης το Barbarella θα είναι λειτουργεί το Σάββατο 30, την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Barbarella Live Clubbing με τον Βαλάντη και την παρέα του.

Info:

Barbarella Live Clubbing
Τηλέφωνο RSV: 2310 227444
www.barbarellalive.gr