Με συναυλία της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών θα «κλείσει» απόψε η «Βαλκανική Πλατεία» της Νεάπολης.

Μετά από μια σειρά πλούσιων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, η Βαλκανική Πλατεία ρίχνει αυλαία με άρωμα και γεύση Κύπρου. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 21.00, στο Ανοικτό Θέατρο Νεάπολης.

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

Συναυλία της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών

Ανοικτό Θέατρο Νεάπολης - 9 μ.μ.

Η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών, με την πολυποίκιλη σύνθεση και δυναμική της, παρουσιάζει μια ξεχωριστή συναυλία λαϊκής μουσικής με τραγούδια που άφησαν εποχή.

Διευθύνει ο αρχιμουσικός Βασίλης Μπουλούσης και τραγουδούν οι: Ανδρέας Καρακότας, Μαρία Κουβακλή, Χρήστος Στόικος και Πάνος Χριστίδης.

Την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο Πάνος Κοσμίδης.

Είσοδος ελεύθερη

Βραδιές γαστρονομίας 

Το κλίμα θα ζεστάνει στις 7 μ.μ., η Ένωση Κυπρίων Β.Ελλάδος η οποία οργανώνει barbeque με κυπριακές σεφταλιές και χαλούμι σε ένα κυπριακό γλέντι με πολύ χορό και παραδοσιακή μουσική από το χορευτικό της τμήμα.

Παιδική σκηνή

► ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 (Εργαστήρια 7 μ.μ.- 9 μ.μ.)

● «Παιχνιδότοπος!»
Διαδραστικά ομαδικά παραδοσιακά και μουσικοκινητικά παιχνίδια από τη Σχεδία στην Πόλη Παιδιά και γονείς θα μοιραστούν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς μέσα από παραδοσιακά και μουσικοκινητικά παιχνίδια.

● Παρουσίαση Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
H «eduact - Δράση για την εκπαίδευση» και ο «Φάρος του κόσμου» σας ξεναγούν στην μαγεία της ρομποτικής παρουσιάζοντας τη νέα θεματική πίστα του διαγωνισμού της FLL GREECE 2017-2018. Ελάτε να ενημερωθείτε και να έρθετε σε επαφή με τη εκπαιδευτική ρομποτική που τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων

● «Ένα ενθύμιο από τη Βαλκανική Πλατεία»
Εργαστήριο δημιουργικών κατασκευών από τη Σχεδία στην Πόλη. Φτιάχνουμε καρφίτσες και κονκάρδες από τσόχα, ύφασμα και πολύχρωμα κουμπιά και τις φοράμε σαν ενθύμιο από την φετινή Βαλκανική Πλατεία!

● «Αισώπου κόμιξ 2» (Ο ψεύτης βοσκός και άλλοι μύθοι) - 9 μ.μ.
Θεατρική παράσταση. Δυο οδοιπόροι, μια αρκούδα, δύο τράγοι, ένας βοσκός, ένας λύκος, μια αλεπού και άλλοι πολλοί χαρακτήρες δίνουν αέρα εξοχής! Πέντε μύθοι του Αισώπου, διδακτικοί και διαχρονικοί, διασκευασμένοι από τον Σάκη Σερέφα, ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των μικρών αλλά και των μεγάλων θεατών.