Η Dee Dee Bridgewater επιστρέφει στη σκηνή του SaniFestival στις 23.07.2017, με μια συναυλία που θα μας ταξιδέψει στις ρίζες της.

Γεννημένη στο Μέμφις του Τενεσί,  πόλη γνωστή για την επίδρασή της στην αμερικανική κουλτούρα μέσω της μουσικής, αλλά και του αγώνα για τα δικαιώματα των Αφροαμερικανών, η DeeDee Bridgewater αποτελεί κι αυτή μέρος της αμερικανικής κληρονομιάς.

Κατά τη διάρκεια μιας πολύπλευρης καριέρας τεσσάρων δεκαετιών, η εμβληματική αυτή τραγουδίστρια έχει ανέλθει στο ανώτερο ερμηνευτικό επίπεδο χάρη στη μοναδική χροιά της φωνής της και την ξεχωριστή σκηνική της παρουσία. Έχει βραβευτεί με τρία GrammyAwards, εκ των οποίων δύο για το “Καλύτερο Φωνητικό Τζαζ Άλμπουμ” (1998 και 2011) και ένα για την “Καλύτερη Φωνητική Εκτέλεση Τζαζ” (1998). Έχει επίσης κερδίσει ένα βραβείο Tony για το ρόλο της στο μιούζικαλ “TheWiz”. Το τελευταίο της άλμπουμ, με τη συμβολή του KirkWhalum, στενού φίλου της από το Μέμφις, περιλαμβάνει μια πρωτοποριακή «ανακατασκευή» της μπλουζ με κλασικά R&B κομμάτια, τα οποία πρωτοάκουσε στην παιδική της ηλικία στον WDIA, τον πρώτο ραδιοφωνικό σταθμό στη χώρα που έπαιζε αποκλειστικά έγχρωμη μουσική, όπου δούλευε ο πατέρας της ως DJ με το ψευδώνυμο «MattthePlatterCat”.

H Dee Dee Bridgewater θα ανέβει για τρίτη φορά στο Λόφο της Σάνης την Κυριακή 23 Ιουλίου. Είχε εμφανιστεί στο SaniFestival το 2000 με το τρίο της, αλλά και το 2007 με ένα πρόγραμμα worldmusic βασισμένο στις αφρικανικές της ρίζες.

Καλλιτεχνική Διευθύντρια SaniFestival: Όλγα Ταμπουρή-Μπάμπαλη

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική Είσοδος: 20€

Είσοδος αριθμημένης θέσης: 30€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση εισιτηρίων είναι διαθέσιμη δύο εβδομάδες πριν από κάθε εκδήλωση.

Εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Sani Festival μπορείτε να προμηθευτείτε με τους εξής τρόπους:

ONLINE

μέσω της ιστοσελίδας sanifestival.gr, της πλατφόρμας tickethour.com, με χρέωση πιστωτικής κάρτας

  • η on line διάθεση των εισιτηρίων μέσω διαδικτύου ολοκληρώνεται 24 ώρες πριν την εκδήλωση.
  • μέσω της on line αγοράς των εισιτηρίων αριθμημένης θέσης, μπορείτε να διαλέξτε τη θέση σας στο Λόφο της Σάνης, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα στο πλάνο θέσεων.
  • η παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται απευθείας από τους χώρους των εκδηλώσεων.


Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της tickethour.com (+30 210 8938 111 / 09:00-21:00 καθημερινές και Σαββατοκύριακο).

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Stereodisk | Αριστοτέλους 4, Τ: 2310 262912

Κωνσταντινίδης Book & Style | Μητροπόλεως 92, Τ: 2310256173

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: στα ξενοδοχεία του SANI RESORT και στο K-Books στη SANI MARINA, Τ: 23740 99400

Επίσης εισιτήρια προπωλούνται σε όλο το συνεργαζόμενο της tickethour.com δίκτυο καταστημάτων Γερμανός σε όλη την Ελλάδα (με επιπλέον χρέωση 1€)