Ravioli Nights Festival στο Navona του Makedonia Palace

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

O πολυβραβευμένος Executive Chef του Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου μας ταξιδεύει στην κοσμοπολίτικη Λιγουρία της Ιταλίας, εκεί που γεννήθηκε το Ραβιόλι, το πρώτο γεμιστό φρέσκο ζυμαρικό που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο. 

Από την Πέμπτη 6 Ιουλίου έως και την Κυριακή 9 Ιουλίου κάθε νύχτα στο Navona είναι ξεχωριστή, κλέβει τον μαγικό αέρα της Λιγουρίας και μεταμορφώνει την piazza του σε μια open kitchen όπου τα αρώματα δένουν αποπλανητικά με το καλοκαιρινό αεράκι της παραλίας.

Ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου μαγειρεύει κάθε βράδυ από τις 20:00 ζωντανά μπροστά μας 3 διαφορετικές συνταγές του διάσημου Ιταλικού Ραβιόλι!

Τα υλικά παντρεύουν τις χώρες της Μεσογείου και μας μεταφέρουν στον ανέμελο καλοκαιρινό κόσμο της. Πλούσιο κατσικίσιο τυρί και  αρωματικός βασιλικός, χρυσή φάβα, καππαρόμηλα και άνθη καλαμποκιού μας υπόσχονται τις πιο γευστικές νύχτες της Μεσογείου!

Απολαύστε το δικό σας πιάτο Ραβιόλι take away στη βόλτα σας στη νέα παραλία ή στην piazza του Νavona παρέα με κάποια από τις δροσερές σαλάτες του menu μας, ένα παγωμένο ποτήρι Aperol Spritz και τους αγαπημένους σας!

Δοκιμάστε:

– Ραβιόλι με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα καπνιστής πιπεριάς με ντομάτα και βασιλικό

– Ραβιόλι με ανθό καλαμποκιού και λουκάνικα Chorizo

– Ραβιόλι με Σαντορινιά φάβα, άνυδρα ψητά ντοματίνια και καππαρόμηλα

*Τιμή Ριγκατόνι στο εστιατόριο 7€ / Take Away 5€

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.