Πιείτε ροζ φραπέ και μπλε φρέντο καπουτσίνο στο πιο χρωματιστό καφέ της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

|
ΒΑΣΩ ΛΥΚΟΥΡΙΝΟΥ

Πώς θα σας φαινόταν αν τα πρωινά σας άρχιζαν με έναν ροζ freddo capuccino, με έναν… κοκκινοπράσινο φραπέ ή με ένα μπλέ εσπρέσσο freddo;
Αυτό μπορεί να συμβεί εάν επισκεφτείτε το “Colored Coffee”, στην οδό Αγίας Σοφίας, το οποίο σερβίρει γευστικό αλλά και εντυπωσιακό χρωματιστό καφέ. Πρόκειται για μια παγκόσμια πατέντα η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από την πόλη του καφέ, την Θεσσαλονίκη.

“Καφές με χρώμα μόνο στη Θεσσαλονίκη”

Το “Colored Coffee” είναι ένα μοντέρνο κυλικείο και αποτελεί έμπνευση δύο νεαρών γυναικών. Μία διατροφολόγος και μια barwoman, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια καφετέρια διαφορετική από τις άλλες. Ροζ, κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, μπλε, είναι μερικά από τα χρώματα που μπορούν να δώσουνδιαφορετική εικόνα στον καφέ σας. “Ο καφές για μας είναι έμπνευση. Μετά από αρκετή προσπάθεια και δίχως να χρησιμοποιήσουμε κάτι χρωστικό, καταφέραμε να δώσουμε χρώμα στον καφέ. Είναι κάτι το διαφορετικό και καλούμε τον κόσμο να έρθει να το δοκιμάσει” λέει στο thestival.gr, η 28χρονη ιδιοκτήτρια του “Colored Coffee”, Ειρήνη Χατζηλίου. Όπως ξεκαθαρίζει, το χρώμα στο καφέ δεν επηρεάζει καθόλου την γεύση. Είναι φυτικό και δεν περιέχει καμία χρωστική ουσία. Με χρώμα μπορούν να “βαφτούν” όλα τα είδη καφέ, είτε ζεστά είτε κρύα. “Σήμα κατατεθέν” του μαγαζιού είναι το “Φραπέ Ολέ”. Η συνταγή για το χρώμα στον καφέ είναι μυστική και κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό από τις ιδιοκτήτριες.

Και υγιεινές γευστικές προτάσεις

Εκτός από το χρώμα που δίνει στον καφέ, το Colored Coffee, δίνει και γευστικές υγιεινές προτάσεις για τους πελάτες του. Το μενού επιμελείται διατροφολόγος και είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κρατήσουν τη σιλουέτα τους ή να φάνε κάτι ελαφρύ. ” Το μενού επιμελείται διατροφολόγος – Personal Trainer. Αυτή ήταν άλλωστε και η ιδέα, η δημιουργία ενός healthy cafe, που εκτός από τον χρωματιστό καφέ να προσφέρει στον πελάτη και ένα υγιεινό μενού” αναφέρει στο thestival.gr, η 28χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Σαλάτες, healthy κλαμπ σάντουιτς, γιαούρτι με φρούτα εποχής και hot dog γαλοπούλας είναι ορισμένες από τις γευστικές προτάσεις του “Colored Coffee”, για ένα γρήγορο και παράλληλα υγιεινό γεύμα.

Info
Το “Colored Coffee” βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας 38. Οι τιμές του είναι ιδιαίτερα προσιτές αφού είναι τιμές κυλικείου, ενώ το κατάστημα πραγματοποιεί και delivery. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μενού και τα τηλέφωνα επικοινωνίας μπορείτε να επισκεφτείτε το site του καταστήματος:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.