ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τους θρύλους του Swing, Harlem Hot Shots!

|
THESTIVAL TEAM

Το Thestival.gr σε συνεργασία με την ομάδα Lindy Hop Greece σας χαρίζουν δύο μονές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε τους θρύλους του Swing, τους Σουηδούς Harlem Hot Shots.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε email στο thestival@gmail.com γράφοντας…
 το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και τη φράση «Για τους Harlem Hot Shots». 
Οι προσκλήσεις αφορούν την παράσταση της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο Principal Club Theatre. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. Θα γίνουν δεκτά τα email που θα αποσταλούν μέχρι τις 12:00 το βράδυ του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου.

Λίγα λόγια για την παράσταση 

Έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 9 Δεκεμβρίου, στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης. Οι Harlem Hot Shots θα βρεθούν στην πόλη μας μετά από πρόσκληση της ομάδας Lindy Hop Greece, για να συμμετάσχουν στο 3ο διεθνές φεστιβάλ swing χορού και μουσικής Swingalonica Festival.

Πρόκειται για την πιο εκρηκτική ομάδα χορού, που με την πρωτοποριακή της δράση πριν από 25 χρόνια, έχει συμβάλει καθοριστικά στην αναβίωση της swing κουλτούρας σε όλο τον κόσμο. Όλες οι παραστάσεις της οκταμελούς ομάδας είναι εμπνευσμένες από την αυθεντική ατμόσφαιρα της swing περιόδου, δίχως σύγχρονους νεωτερισμούς, ακολουθώντας με σεβασμό τις αρχές ενός κινήματος που έσπασε τα κατεστημένα και διαμόρφωσε την ελεύθερη σκέψη στη σύγχρονη Αμερική. Μέντορές τους άλλωστε υπήρξαν μουσικοί και χορευτές που μεσουράνησαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τις δεκαετίες του ’30 και ’40.

kopia_DSC_3452

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.