Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Μαΐου ο Χριστόφορος Ζαραλίκος θα βρίσκεται στο Μύλο. Ο Χριστόφορος πραγματοποιεί παραστάσεις “stand up comedy” από το 1995 (ως μέλος τότε της ομάδας κωμικών της Λουκίας Ρικάκη).  Έχει στο ενεργητικό του...

σειρά εμφανίσεων στο «104» των Εξαρχείων, στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», την τηλεοπτική εκπομπή «Δύο στα Όρθια»  (MEGA), το «Χορεύοντας με τους ΖαραΛύκους» στο ALTER, το τηλεπαιχνίδι της ΝΕΤ «Πως τον λέν τον ποταμό» καθώς και το τηλεπαιχνίδι “WIPE OUT” που προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Παράλληλα έχει πραγματοποιήσει από το 1999 χιουμοριστικές - καυστικές ραδιοφωνικές εκπομπές  στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, στον superΣΠΟΡ 9,46 fm. Αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί εκπομπές στον ΒΕST 92,6fm (www.bestradio.gr) 8-10π.μ.

Παραστάσεις έγιναν: στο “CLUB 22”, ενώ το 2005 & 2006 γίνονταν στον δικό του χώρο: το “Comedy Club Athens” στην Αθήνα, με πρόζες, αυτοσχεδιασμούς  και …  «διαλόγους» με το κοινό. Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά! Με τους συνεργάτες του σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και «παίζει» με το κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι. Δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο.Μεταξύ άλλων θα τεθούν τα καυτά ερωτήματα:

- Όντως το Facebook έχει λιγότερα μέλη από τον Τειρεσία…;
- Tι κρύβει μέσα του ο Πάγκαλος…;
- Υπάρχει σύνταξη μετά τον θάνατο…;