Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προβάλλει τον πολυαναμενόμενο επίλογο του θρυλικού saga Star Wars: Skywalker.σήμερα το απόγευμα στον κινηματογράφο Ολύμπιον, σε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και συλλεκτικά δώρα, από κόμικ και funko pops, μέχρι φωτόσπαθο.

Με το ένατο επεισόδιο, κλείνει η ιστορία της γενιάς των Skywalker, που συντροφεύει εκατομμύρια ανθρώπους, εδώ και 42 χρόνια. Από τις 19:00, ένα dj set θα υποδέχεται τους θεατές που θα βρεθούν στον κινηματογράφο Ολύμπιον για να απολαύσουν τη νέα ταινία Star Wars με τις καλύτερες προδιαγραφές εικόνας και ήχου.

Λίγο πριν την προβολή, σας περιμένουμε για να διασταυρώσουμε τα φωτόσπαθα και τις γνώσεις μας σε μία… επική συζήτηση που διοργανώνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το νέο κομιξάδικο της Θεσσαλονίκης CosmicRealms. Τρεις Star Wars archivists παρουσιάζουν στο κοινό του Ολύμπιον, τι σημαίνει το τέλος εποχής και μας παρουσιάζουν τις σκέψεις τους για το πού μπορεί να οδηγηθεί πλέον η εποποιΐα του Πολέμου των Άστρων, σε ένα πάνελ με τίτλο «The End of a Saga: No one's ever really gone...». Ομιλητές: Θανάσης Δαμιανίδης, Αστέριος Γούσιος, Ιωάννης Ιωαννίδης.

Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΟΝ (πλατεία Αριστοτέλους 10, τηλ. 2310378400)

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης εκδήλωσης: 19:00

Ώρα έναρξης προβολής: 20:30

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας μέσω viva.gr.