Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Ο Τομ Κρουζ στο ρόλο του Ίθαν Χαντ, επιστρέφει για ακόμα μια φορά για μια «Επικίνδυνη Αποστολή». Αυτή τη φορά αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα και η ταινία «Upgrade», ο Γκρέι Τρέις μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας και την παράλυση του, δέχεται την πρόταση ενός δισεκατομμυριούχου εφευρέτη για μια πειραματική θεραπεία και στη συνέχεια αναζητά την αιματηρή εκδίκηση του.

Mission Impossible: Fallaout – Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση

tom-1.jpg

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΑΚΟΥΑΡΙ

Σενάριο: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΑΚΟΥΑΡΙ

Ηθοποιοί: ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ, ΜΙΣΕΛ ΜΟΝΑΓΚΑΝ, ΧΕΝΡΙ ΚΑΒΙΛ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΣΑΪΜΟΝ ΠΕΓΚ, ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ, ΒΙΝΓΚ ΡΕΪΜΣ

Διάρκεια: 147 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2018

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ             

Upgrade

upg-1.jpg

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας του κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά βίαιης ληστείας που άφησε και τον ίδιο παράλυτο από το κεφάλι και κάτω, ο Γκρέι Τρέις (Λόγκαν Μάρσαλ Γκριν) δέχεται την πρόταση ενός δισεκατομμυριούχου εφευρέτη για μια πειραματική θεραπεία που θα «αναβαθμίσει» το κορμί του. Η θεραπεία – ένα εμφύτευμα τεχνητής νοημοσύνης που λέγεται ΣΤΕΛΕΧΟΣ- δίνει στον Γκρέι μοναδικές σωματικές ικανότητες και τη δυνατότητα να πάρει αιματηρή εκδίκηση τόσο για τη δολοφονία της γυναίκας του όσο και τη δική του παράλυση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΛΙ ΓΟΥΑΝΕΛ

Σενάριο: ΛΙ ΓΟΥΑΝΕΛ

Ηθοποιοί: ΛΟΓΚΑΝ ΜΑΡΣΑΛ ΓΚΡΙΝ, ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΧΑΡΝΤΙ, ΜΠΕΤΙ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ, ΣΤΙΒ ΝΤΑΝΙΕΛΣΕΝ

Διάρκεια: 100 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ

Χώρα παραγωγής: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ