Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Πρεμιέρα κάνει το The Darkest Minds. Κάποιοι έφηβοι αναπτύσσουν μυστηριωδώς ιδιαίτερα ισχυρές υπερδυνάμεις, θεωρούνται απειλή από την κυβέρνηση και τότε η κυβέρνηση αναγκάζεται να τους περιορίσει σε ειδικά στρατόπεδα. Η 16χρονη Ρούμπι, ένα κορίτσι με τις πιο ισχυρές δυνάμεις, δραπετεύει από το στρατόπεδο συγκέντρωσης και γίνεται μέλος μιας ομάδας νεαρών δραπετών που ψάχνουν για ασφαλές καταφύγιο. Σύντομα οι νέοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Από σήμερα μπορείτε να δείτε και την κωμωδία Tout Le Monde Debout, στην οποία ο Ζοσελίν, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά και μανιώδης ψεύτης, στην προσπάθειά του να αποπλανήσει μια όμορφη γυναίκα, παριστάνει το άτομο με ειδικές ανάγκες.

The Darkest Minds - Σκοτεινές Δυνάμεις

darke-1.jpg

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν κάποιοι έφηβοι αναπτύσσουν μυστηριωδώς ιδιαίτερα ισχυρές υπερδυνάμεις, θεωρούνται απειλή από την κυβέρνηση και τότε η κυβέρνηση αναγκάζεται να τους περιορίσει σε ειδικά στρατόπεδα. Η 16χρονη Ρούμπι, ένα κορίτσι με τις πιο ισχυρές δυνάμεις, δραπετεύει από το στρατόπεδο συγκέντρωσης και γίνεται μέλος μιας ομάδας νεαρών δραπετών που ψάχνουν για ασφαλές καταφύγιο. Σύντομα, τα μέλη της νέας αυτής «οικογένειας» αντιλαμβάνονται ότι σε έναν κόσμο όπου οι ενήλικες που έχουν την εξουσία τους έχουν προδώσει, η φυγή δεν είναι αρκετή και θα πρέπει να αντισταθούν, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις τους συλλογικά ώστε να πάρουν πίσω τον έλεγχο του μέλλοντος τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΓΙΟΥ ΝΕΛΣΟΝ

Σενάριο: ΤΣΑΝΤ ΧΟΤΖ

Ηθοποιοί: ΜΑΝΤΙ ΜΟΥΡ, ΧΑΡΙΣ ΝΤΙΚΙΝΣΟΝ, ΓΚΟΥΕΝΤΟΛΙΝ ΚΡΙΣΤΙ, ΑΜΑΝΤΛΑ ΣΤΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΣΚΑΪΛΑΝ ΜΠΡΟΥΚΣ

Διάρκεια: 104 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Tout Le Monde Debout - Θα Έρθω Κοντά Σου Σιγά-Σιγά

toule-1.jpg

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Ζοσελίν, επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά και μανιώδης ψεύτης, στην προσπάθειά του να αποπλανήσει μια όμορφη γυναίκα, παριστάνει το άτομο με ειδικές ανάγκες. Όλα καλά, μέχρι την ημέρα που θα γνωρίσει την αδελφή της…

Σκηνοθεσία: ΦΡΑΝΚ ΝΤΙΜΠΟΣΚ

Σενάριο: ΦΡΑΝΚ ΝΤΙΜΠΟΣΚ

Ηθοποιοί: ΦΡΑΝΚ ΝΤΙΜΠΟΣΚ, ΕΛΣΑ ΖΙΛΜΠΕΡΣΤΑΪΝ, ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ΛΑΜΙ, ΖΕΡΑΡ ΝΤΑΡΜΟΝ

Διάρκεια: 107 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2018

Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ / ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ

Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ