Τρεις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το «Siberia», μια δραματική περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς, ο οποίος βρίσκει τον έρωτα με μία Ρωσίδα ιδιοκτήτρια καφέ. Οι δύο τους θα έρθουν με αντιμέτωποι με οριακές καταστάσεις. Περισσότερα επί της οθόνης.

Από σήμερα μπορείτε να δείτε στη μεγάλη οθόνη και το πολιτικό θρίλερ «Κάθαρση H Αρχή: The First Purge», το οποίο είναι το prequel των προηγούμενων τριών ταινιών «Kάθαρση» και μας δείχνει πως φτάσαμε σε αυτές.

Τέλος για τους μικρούς σινεφίλ πρεμιέρα κάνει η ταινία «Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας», η οποία θέτει το ερώτημα: Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα;

Έρωτας στη Σιβηρία - Siberia

siber-1.jpg

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Λούκας (Κιάνου Ριβς), ένας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών, ταξιδεύει στη Ρωσία για να πουλήσει 12 σπάνια μπλε διαμάντια αμφιλεγόμενης προέλευσης. Καθώς η συμφωνία που είχε κλείσει αρχίζει να καταρρέει, ταξιδεύει στη Σιβηρία για να αναζητήσει τον Ρώσο συνεργάτη του που έχει εξαφανιστεί. Στη μικρή πόλη της Σιβηρίας γνωρίζει την Κάτια (Άνα Ουλάρου), μια Ρωσίδα ιδιοκτήτρια καφέ τη οποία ερωτεύεται παράφορα. Οι δυο τους θα πιαστούν σε μία θανατηφόρα ανταλλαγή πυρών μεταξύ του αγοραστή και της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών και θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές καταστάσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΜΑΘΙΟΥ ΡΟΣ

Σενάριο: ΣΚΟΤ ΜΠ. ΣΜΙΘ & ΣΤΕΦΕΝ ΧΑΜΕΛ

Ηθοποιοί: ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ, ΑΝΑ ΟΥΛΑΡΟΥ, ΠΑΣΑ ΝΤ. ΛΙΧΝΙΚΟΦ, ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΦΕΡΕΣ, ΜΟΛΙ ΡΙΝΓΚΓΟΥΟΛΝΤ, ΓΙΟΥΤΖΙΝ ΛΙΠΙΝΣΚΙ

Διάρκεια: 104 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Κάθαρση: Η Αρχή – The First Purge

purge-1.jpg

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Πίσω από κάθε παράδοση κρύβεται μια επανάσταση. Την επόμενη Ημέρα Ανεξαρτησίας, παρακολουθήστε πώς ξεκίνησε το ετήσιο 12ωρο πλήρους ανομίας της χώρας μας. Καλωσορίσατε στο κίνημα που ξεκίνησε ως ένα απλό πείραμα, Κάθαρση: Η Αρχή. Για να μειώσουν το ποσοστό της εγκληματικότητας κάτω από το 1% για τον υπόλοιπο χρόνο, οι Νέοι Εθνοπατέρες της Αμερικής δοκιμάζουν μια κοινωνιολογική θεωρία που επιτρέπει την απρόσκοπτη εκτόνωση βίας για ένα βράδυ σε μια απομονωμένη κοινότητα. Όταν, όμως, η βία των τυράννων συναντά την οργή των κοινωνικά περιθωριοποιημένων, αυτό που ξεκίνησε σε μια κοινότητα, δοκιμαστικά, θα ξεχυθεί και θα εξαπλωθεί σε όλο το έθνος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΜΑκΜΑΡΕΪ

Σενάριο: ΤΖΕΪΜΣ ΝΤΕ ΜΟΝΑΚΟ

Ηθοποιοί: ΜΑΡΙΖΑ ΤΟΜΕΪ, ΛΕΞ ΣΚΟΤ ΝΤΕΪΒΙΣ, ΓΙΛΑΝ ΝΟΕΛ

Διάρκεια: 97 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας – Charming

charm-1.jpg

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λενόρε, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΡΟΣ ΒΕΝΟΚΟΥΡ

Σενάριο: ΡΟΣ ΒΑΝΟΚΟΥΡ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΒΑΣΙΑ ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑ , ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Διάρκεια: 90 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΚΑΝΑΔΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ