Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα και την Κυριακή του Πάσχα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης.

Από σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το θρίλερ «Ένα Ήσυχο Μέρος», το οποίο σκηνοθέτησε ο ηθοποιός Τζον Κρασίνσκι και πρωταγωνιστεί ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του, Έμιλι Μπλαντ.

Η ταινία εξελίσσεται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο αλλόκοτα πλάσματα που επιτίθενται στο άκουσμα του παραμικρού ήχου. Μια οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει.

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή του Πάσχα το "Game Night". Μία κωμωδία με πρωταγωνιστές τον Τζέισον Μπέιτμαν και την Ρέιτσελ ΜακΆνταμς. Κάθε εβδομάδα, ο Μαξ και η Άννι είναι πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού τους για επιτραπέζια, μαζί με φίλους τους. Αυτή τη φορά όμως θα είναι διαφορετικά και το παιχνίδι θα αποδειχθεί είτε το πιο διασκεδαστικό, είτε το… τελευταίο της ζωής τους!

A Quiet Place - Ένα Ήσυχο Μέρος

ded.jpg

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο τέρατα, υπερευαίσθητα στον παραμικρό θόρυβο, μια οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει. Οι μέρες περνούν και η απειλή πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ακόμα και η ανάσα σου μπορεί να σημάνει το τέλος σου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΚΡΑΖΙΝΣΚΙ

Σενάριο: ΜΠΡΑΪΑΝ ΒΟΝΤΣ

Ηθοποιοί: ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ, ΤΖΟΝ ΚΡΑΖΙΝΣΚΙ

Διάρκεια: 90 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2018

Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Game Night

game-2.jpg

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Κάθε εβδομάδα, ο Μαξ (Μπέιτμαν) και η Άννι (ΜακΆνταμς) είναι πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού τους για επιτραπέζια παιχνίδια με φίλους. Αυτή τη φορά όμως, ο Μπρουκς (Κάιλ Τσάντλερ), ο χαρισματικός αδερφός του Μαξ, βάζει πολύ ψηλά τον πήχη: τους προσκαλεί να πάρουν μέρος σ’ ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο δολοφονίες, κακοποιούς, ομοσπονδιακούς πράκτορες, όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παιχνιδιού δεν είναι τόσο ευδιάκριτα… Όπως, για παράδειγμα, όταν ο Μπρουκς πέφτει θύμα απαγωγής. Είναι αυτό μέρος του παιχνιδιού ή όχι; Αλλά καθώς οι έξι, ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, παίκτες τα παίζουν όλα για όλα για να ξεδιαλύνουν την υπόθεση και να κερδίσουν, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ούτε "παιχνίδι" παίζουν, ούτε ο Μπρουκς είναι αυτό που φαίνεται να είναι…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΦΡΑΝΣΙΣ ΝΤΕΙΛΙ

Σενάριο: ΜΑΡΚ ΠΕΡΕΖ

Ηθοποιοί: ΤΖΕΪΣΟΝ ΜΠΕΪΤΜΑΝ , ΡΕΪΤΣΕΛ ΜΑΚΑΝΤΑΜΣ

Διάρκεια: 100 λεπτά

Πρεμιέρα: Κυριακή, 8 Απριλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ

Χώρα παραγωγής:ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ