Ο Τζέιμι Ντόρναν εξήγησε πώς γυρίζονται οι σκηνές σεξ στις “50 Αποχρώσεις του Γκρι”

|
THESTIVAL TEAM

Ο Τζέιμι Ντόρναν που συμπρωταγωνιστεί με την Ντακότα Τζόνσον στην τριλογία «Fifty Shades of Grey», μίλησε για την σχέση που έχουν, εξήγησε πώς ακριβώς γυρίζονται όλες αυτές οι σκηνές σεξ και αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον κάνει να νιώθει περισσότερο άβολα.

Αν και η σχέση που έχουν στις ταινίες είναι άκρως παθιασμένη, στην πραγματικότητα μεταξύ τους συμπεριφέρονται πλέον περισσότερο σαν αδέρφια. «Θα ακουστεί άσχημο, αλλά είμαστε σχεδόν σαν αδερφός και αδερφή. Επειδή είμαι παντρεμένος κι εκείνη είχε αρκετές σχέσεις στο διάστημα που γνωριζόμαστε. Μεταξύ μας υπάρχει αμοιβαία αγάπη και αλληλοσεβασμός. Νιώθω πως γνωριζόμαστε τόσο καλά και πολύ προσωπικά», εξήγησε ο 35χρονος ηθοποιός, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ.

Σχετικά με τις πολλές και ιδιαιτέρως προκλητικές σκηνές σεξ, ο Ντόρναν είπε πως το συνεργείο προσπαθεί να τους δώσεις όση περισσότερη ιδιωτικότητα γίνεται, όταν έχουν γυρίσματα. «Προσπαθούν να είναι κλειστό γύρισμα, παραβρίσκεται μόνο όποιος χρειάζεται όντως να είναι εκεί, όπως εγώ δηλαδή», λέει χαριτολογώντας.

Εκείνο που έκανε όμως περισσότερη εντύπωση στο κοινό της εκπομπής ήταν η απάντησή του για το πώς προστατεύει/ καλύπτει τα γεννητικά του όργανα στη διάρκεια του γυρίσματος μια σεξουαλικής σκηνής. «Φορώντας μια σακούλα για ούρα (sic)», απάντησε ο Τζέιμι Ντόρναν, χρησιμοποιώντας την φράση «wee-bag», κάτι που προκάλεσε γέλια.

Αμέσως μετά έσπευσε να διορθώσει το φραστικό λάθος του. «Είναι μια έκφραση που χρησιοποιούμε στον τόπο μου, αλλά δεν σημαίνει πως η σακούλα έχει όντως ούρα μέσα», εξήγησε ο ίδιος [σ.σ. κατάγεται από την Ιρλανδία κι εκεί το «wee» μεταφράζεται και ως «μικρός»]. «Βασικά φοράω μια αρκετά μεγάλη σακούλα… σαν βαλιτσάκι ταξιδιού και χώνω τα πάντα εκεί μέσα», πρόσθεσε.

Μάλιστα πρόσθεσε πως το συγκεκριμένο αξεσουάρ, δεν ήταν καν καινούργιο αλλά στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί από άλλον ηθοποιό. «Θα ήθελα να φτάσω στο σημείο που θα αποκτήσω δικό μου και θα το κουβαλάω μαζί μου. Στην πρώτη ταινία είχε αρκετά να διαλέξω κι εγώ νόμιζα πως είναι καινούργια. Μετά είδα σε αυτό που επέλεξα πως στη ραφή έγραφε “Inmate No. 3”. Έπαθα σοκ!», λέει ο Ντόρναν.

Πριν μερικές ημέρες ο Τζέιμι Ντόρναν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, όπου αποκάλυψε πως η σύζυγός του δεν έχει δει καμία από τις ταινίες.

«Μάλλον μου αρέσει να σκέφτομαι πως είναι περισσότερο ερωτευμένη με μένα παρά με αυτόν τον τύπο», λέει για τον ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι, που υποδύεται στην ταινία. Στην ερώτηση της παρουσιάστριας αν στο σπίτι κάνουν με την γυναίκα του «αναπαράσταση» πράγματα από την ταινία, απάντησε: «Δεν έχει δει καν τις ταινίες. Δεν θέλω να της πληρώσω το εισιτήριο».

Τέλος, παραδέχθηκε πως νιώθει άβολα όταν το προσεγγίζουν θαυμαστές στο δρόμο και τον αντιμετωπίζουν σαν είναι όντως ο Κρίστιαν Γκρέι. «Πανικοβάλλομαι, δεν ξέρω πώς να τους απαντήσω. Δεν έχω καμία σχέση μαζί του», λέει ο 35χρονος ηθοποιός, που έχει δύο κόρες με την Αμέλια Γουόρνερ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.