Ύστερα από επτά χρόνια παρουσίας στην Αθήνα, το Flow Film Festival ανεβαίνει πιο βόρεια και έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ, που εστιάζει στα extreme sports και την περιπέτεια στην φύση.

Φέτος, καλεί όλους τους λάτρεις των extreme sports και της περιπέτειας στην φύση να ζήσουν μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στην Αποθήκη Δ' του λιμανιού, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υπερθέαμα προβολών στην 4Κ οθόνη του Flow. Οι κορυφαίες ταινίες που κυκλοφόρησαν φέτος από τον πλανήτη των extreme sports θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ. Πέντε κινηματογραφικές πρεμιέρες και δύο film projects γυρισμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα υπόσχονται να καθηλώσουν το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η ευαισθητοποίηση των θεατών γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος είναι ένας από τους νέους στόχους του Flow. Στο πλαίσιο αυτό έχουν ενταχθεί και παρουσιάζονται παράλληλες δράσεις (recycle, reduce, reuse), ενώ θα γίνει και προβολή της βραβευμένης ταινίας “A Plastic Ocean”.

Παράλληλα, μια ολοκληρωμένη έκθεση ειδών board sports θα φιλοξενείται στο φουαγιέ της Αποθήκης Δ', όπου θα κληρωθούν από τους υποστηρικτές του Flow, μοναδικά δώρα για το κοινό. Cocktail bars και dj sets θα δημιουργήσουν τα κατάλληλα vibes για όλη την διάρκεια της ημέρας και θα δείξουν τον δρόμο για το after-screenings party!

Ταινίες

Paradigm Lost
This is home 
Cosa Nostra 
Wind Water 
Yamas Snowmads 
The Volcanic kingdom 
Method movie 
A plastic Ocean 
Depth Perception 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: 9 Δεκεμβρίου
Τοποθεσία: Αποθήκη Δ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Εισητήρια: Φοιτητικό – Aνέργων €10 | Προπώληση: €12 | Tαμείο: €15
Facebook event: https://www.facebook.com/events/128261747884215/
Προπώληση: Pikap, Thermaikos, PxP Climbing, Zero Gravity, Rollit
Και ηλεκτρονικά: https://www.viva.gr/tickets/cinemas/apothiki-d/flow-film-festival/ 
Πληροφορίες: 2310 541 040