Αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τι φήμες για το αν θα επιστρέψει ως «Τζόκερ» στο σίκουελ της ταινίας υπερηρώων «Squad Suicide» (Ομάδα Αυτοκτονίας), ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής του συγκροτήματος «Thirty Seconds to Mars», Τζάρεντ Λέτο.

Η συνέχεια της ταινίας του 2016, που βασίζεται στην ομώνυμη ομάδα αντιηρώων της DC Comics, είναι ακόμη στα αρχικά στάδια της προ-παραγωγής, με την Warner Bros να μην έχει ακόμη προσλάβει σκηνοθέτη, αν και πρόσφατα συνδέθηκε με το πρότζεκτ ο Μελ Γκίμπσον.

Σε συνέντευξή του στο «Entertainment Tonight», ο ηθοποιός είπε ότι όταν μιλά για τον χαρακτήρα του «Τζόκερ» είναι σαν μιλάει για τον ρόλο που υποδύθηκε στην ταινία «Fight Club». Ο Λέτο πυροδότησε εικασίες ότι θα επιστρέψει στον ρόλο, νωρίτερα φέτος, όταν δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία του, στην οποία είναι ντυμένος «Τζόκερ» και κρατά ένα μαχαίρι στον λαιμό του Batman.

Αν και δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για το αν ο Λέτο θα εμφανιστεί ξανά στο σίκουελ της ταινίας «Ομάδα Αυτοκτονίας», υπάρχουν εικασίες ότι θα μπορούσε να υποδυθεί τον «Τζόκερ» στην επόμενη ταινία «The Batman».

Ο 45χρονος Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής και συνθέτης, μίλησε πιο ανοιχτά για τον ρόλο του στο επερχόμενο σίκουελ της θρυλικής ταινίας «Blade Runner», το «Blade Runner 2049». «Η συμμετοχή στην ταινία ήταν απίστευτη, ήταν ένα όνειρο. Για μένα, το “Blade Runner” είναι μία από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών».