Emmys 2017: Το “Westworld” και το “SNL” σάρωσαν στις φετινές υποψηφιότητες

|
THESTIVAL TEAM

Η μεγάλη τελετή απονομής των βραβείων της αμερικανικής τηλεόρασης ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί για άλλη μια χρονιά και η αρχή έγινε χτες, Πέμπτη, με την επίσημη ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων.

Η ηθοποιός του «Veep», Anna Clumsky, και ο Shemar Moore από το «Criminal Minds» ανακοίνωσαν τους υποψήφιους των Emmy Awards 2017 εκ μέρους της Academy of Television Arts & Sciences.

Το «Saturday Night Live» και το «Westworld» ηγούνται της κούρσας έχοντας από 22 υποψηφιότητες το καθένα -μάλιστα στην περίπτωση του SNL πρόκειται για τις περισσότερες υποψηφιότητες που έχει συγκεντρώσει ποτέ η εκπομπή για μία και μόνο σεζόν της.

Το αριστουργηματικό «The Handmaid’s Tale» του Hulu συγκέντρωσε 13 υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένου του Πρώτου Γυναικείου σε Δραματική Σειρά για την Elizabeth Moss και του Καλύτερης Σκηνοθεσίας σε Δραματική Σειρά για τη σκηνοθέτιδα Reed Morano. Το HBO κέρδισε συνολικά 110 υποψηφιότητες για τις σειρές του, ενώ το Netflix ήρθε δεύτερο με 91.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των φετινών υποψηφίων. Η τελετή απονομής των Emmys 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου, με οικοδεσπότη τον Stephen Colbert.

Πηγή: Huffighton Post

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.