Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Στο «Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση», τρίτο κεφάλαιο της εξαιρετικά επιτυχημένης blockbuster σειράς ταινιών, θα παρακολουθήσουμε μία επική μάχη μεταξύ ανθρώπων και πιθήκων. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει; Στη δεύτερη ταινία που κάνει πρεμιέρα σήμερα, Έμα Γουάτσον, Τομ Χανκς και Τζον Μπογιέκα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα θρίλερ που αναμένεται να κρατήσει την αγωνία των σινεφίλ μέχρι τέλους.

War for the Planet of the Apes - Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση

planet-1.jpg

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στο «Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση», τρίτο κεφάλαιο της εξαιρετικά επιτυχημένης blockbuster σειράς ταινιών, o Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μία φονική μάχη, με ένα στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του. Όταν το ταξίδι του τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σίζαρ και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μία επική μάχη που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΜΑΤ ΡΙΒΣ

Σενάριο: ΜΑΡΚ ΜΠΟΜΠΑΚ & ΠΙΕΡ ΜΠΟΥΓΙΕ

Ηθοποιοί: ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ, ΑΝΤΙ ΣΕΡΚΙΣ, ΤΟΜΠΙ ΚΕΜΠΕΛ, ΤΖΟΥΝΤΙ ΓΚΡΙΡ, ΤΕΡΙ ΝΟΤΑΡΙ, ΤΑΪ ΟΛΣΟΝ

Διάρκεια: 140 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Ο Κύκλος -The Circle

cirle.jpg

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν η Μέι προσλαμβάνεται στην μεγαλύτερη και πιο ισχυρή εταιρία Τεχνολογίας και Social Media στον κόσμο, θεωρεί ότι αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής της. Καθώς ανέρχεται στην ιεραρχία, ενθαρρύνεται από τον Ιδρυτή της εταιρίας Ίμον να συμμετέχει σε ένα επαναστατικό πείραμα που ξεπερνάει τα όρια της ιδιωτικότητας, της ηθικής και τελικά κάθε προσωπικής ελευθερίας. Η συμμετοχή της στο πείραμα και κάθε απόφαση που λαμβάνει επηρεάζει το μέλλον και τις ζωές των φίλων της, της οικογένειας της αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΜΣ ΠΟΝΣΟΛΝΤ

Σενάριο: ΤΖΕΪΜΣ ΠΟΝΣΟΛΝΤ & ΝΤΕιΒ ΕΓΚΕΡΣ

Ηθοποιοί: ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ, ΕΜΑ ΓΟΥΑΤΣΟΝ, ΤΖΟΝ ΜΠΟΓΙΕΚΑ

Διάρκεια: 110 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ

Χώρα παραγωγής: ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ & ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ