Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής "Mirror", ο Daniel Craig φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και τελικά θα υποδυθεί για άλλη μια φορά τον James Bond στη νέα ταινία της σειράς, η οποία έχει τον προσωρινό τίτλο "Bond 25".

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παραγωγός του franchise Barbara Broccoli λέγεται πως έχει ήδη «κλειδώσει» τη συμμετοχή του Craig, ενώ είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει, για άλλη μια φορά, και τη συμμετοχή της Adele στο μουσικό κομμάτι -πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες της Mirror.

Άλλωστε το δίδυμο Craig-Adele ευθύνεται για την πιο κερδοφόρα ταινία James Bond στην ιστορία, το «Skyfall» του 2012, το οποίο έφτασε τα $1.1δις σε εισπράξεις παγκοσμίως, ενώ το ομώνυμο κομμάτι της Adele ήταν το πρώτο τραγούδι ταινίας Jame Bond που κέρδισε Grammy και Χρυσή Σφαίρα.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε ακουστεί το όνομα του Tom Hiddleston ως αντικαταστάτη του Craig, αλλά στην πορεία ο Βρετανός ηθοποιός θεωρήθηκε «υπερβολικά αυτάρεσκος και όχι αρκετά σκληρός» για τον ρόλο, από την ίδια τη Broccoli.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η πρόταση που έγινε στον Daniel Craig έφτασε τα 120 εκατομμύρια λίρες, προκειμένου να συμμετάσχει σε άλλες δύο ταινίες της σειράς.