Παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 δίνεται από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για το δημιουργικό της αφίσας της φετινής 58ης διοργάνωσης (2 – 12/11/2017)

Ύστερα από επιθυμία δημιουργών που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία για λίγο επιπλέον χρόνο ώστε να ολοκληρώσουν τις προτάσεις τους, το Φεστιβάλ παρατείνει τη διαδικασία μέχρι την τελευταία ημέρα του Ιουνίου.

Να σημειωθεί:

Το φεστιβάλ ζητά ιδέες μόνο για εικαστικό αφίσας για το 58ο Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017. Οι όποιες προσαρμογές χρειαστούν θα γίνουν από το Φεστιβάλ και δεν θα επιβαρύνουν τον δημιουργό.

Μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα- γραφίστες, εικαστικοί, καλλιτέχνες κ.α.

Από κάθε ενδιαφερόμενο μπορούν να υποβληθούν έως και τρεις προτάσεις µόνο σε ηλεκτρονική μορφή.

Η τελική αφίσα θα αποφασιστεί ύστερα από συζήτηση με την τριμελή γνωμοδοτική επιτροπή που αποτελείται από καταξιωμένους ανθρώπους της τέχνης: Συραγώ Τσιάρα, Διευθύντρια του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, Άγγελο Παπαδημητρίου, εικαστικό, ηθοποιό και τραγουδιστή και Γιώργο Ζώη, σκηνοθέτη.

Η αμοιβή για το έργο που θα επιλεγεί είναι 1500 ευρώ (συν ΦΠΑ)

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.filmfestival.gr (καρτέλα «Ενημέρωση» / «Νέα – Ανακοινώσεις»).

Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινήσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 210.8706000.

Οι προτάσεις πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στις 17:30, στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..