Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Τρεις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από σήμερα την παρέα του Starlord στο σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας της Marvel, «Guardians of the Galaxy», μια περιπέτεια φαντασίες βασισμένη σε best-seller αλλά και ένα δράμα με τον Μπιλ Πάξτον να αφήνει την τελευταία, μετά θάνατον, πρωταγωνιστική ερμηνευτική του σφραγίδα.

To thestival.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα 4 Μαΐου :

Guardians Of The Galaxy 2 – Φύλακες του Γαλαξία 2

gard.jpg

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Οι περιπέτειες της ομάδας “Φύλακες του Γαλαξία” συνεχίζονται, καθώς διαλευκάνουν το μυστήριο της πραγματικής καταγωγής του Πίτερ Κουίλ και αγωνίζονται να κρατήσουν την οικογένεια ενωμένη. Παλιοί εχθροί γίνονται νέοι σύμμαχοι και αγαπημένοι χαρακτήρες κλασικών κόμικ θα έρθουν προς ενίσχυση των ηρώων μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΜΣ ΓΚΑΝ

Σενάριο: ΤΖΕΪΜΣ ΓΚΑΝ & ΝΤΑΝ ΑΜΠΝΕΤ

Ηθοποιοί: ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΣΙΛΒΕΣΤΕΡ ΣΤΑΛΟΝΕ, ΖΟΙ ΣΑΛΝΤΑΝΑ, ΚΡΙΣ ΠΡΑΤ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ, ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ

Διάρκεια: 136 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Fallen – Άγγελοι

fallen.png

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Βασισμένη στο ομώνυμο best- seller, η ταινία αφηγείται την ιστορία της 17χρονης Λουσίντα (ή «Λους» όπως τη φωνάζουν), από τη στιγμή που φτάνει στο αναμορφωτήριο Σουόρντ εντ Κρος. Εκεί, η Λους παλεύει να βρει τη θέση της και δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί. Βρίσκει τη φιλία στο πρόσωπο της Πεν, που γνωρίζει καλά τα κατατόπια του σχολείου. Σύντομα, την προσοχή της τραβούν δύο γοητευτικοί άντρες- ο Ντάνιελ και ο Καμ. Σε διαρκή αναζήτηση του παρελθόντος, η ντροπαλή Λους ανακαλύπτει ότι οι δύο άντρες είναι έκπτωτοι άγγελοι, που ανταγωνίζονται για τον έρωτα της επί αιώνες. Η Λους πρέπει να αποφασίσει που βρίσκεται η καρδιά της όσο ο παράδεισος αντιτάσσεται στην κόλαση σε μια επική μάχη για την αληθινή αγάπη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΣΚΟΤ ΧΙΚΣ

Σενάριο: ΚΑΘΡΙΝ ΠΡΑΪΣ, ΜΑΪΚΛ ΑΡΙΕΝ ΡΟΣ & ΝΙΚΟΛ ΜΙΛΑΡΝΤ

Ηθοποιοί: ΤΖΕΡΕΜΙ ΙΡΒΙΝ, ΑΝΤΙΣΟΝ ΤΙΜΛΙΝ, ΧΑΡΙΣΟΝ ΓΚΙΛΜΠΕΡΤΣΟΝ

Διάρκεια: 92 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2016

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Mean Dreams – Άγρια Όνειρα

mean-1.png

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το «Άγρια Όνειρα» είναι η ιστορία του νεαρού Τζόνας (Τζος Ουίγκινς) και του κοριτσιού που μετακομίζει δίπλα του, Κέισι (Σοφί Νελίς), την ώρα που ξεκινούν ένα ταξίδι που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Όταν ένας τρυφερός, νεανικός έρωτας ξεσπά μεταξύ των δύο εφήβων, ο Τζόνας θα ανακαλύψει πως η συνεχής, κατ’ οίκον κακομεταχείριση της Κέισι έχει πλέον γίνει επικίνδυνη. Ο Τζόνας κάνει το πρώτο βήμα για την απόδρασή τους, κλέβοντας μία τσάντα που βρισκόταν στην κατοχή του διεφθαρμένου αστυνομικού πατέρα της Κέισι, Γουέιν (Μπιλ Πάξτον), γεμάτη χρήματα που προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών. Με τα κλεμμένα μετρητά μοναδικό εφόδιο στην απόπειρά τους για μία καλύτερη ζωή, η Κέισι και ο Τζόνας εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και, υπό το ανελέητο κυνήγι του Γουέιν, καλούνται να μάθουν το σκληρό τίμημα της επιβίωσης.

Ο Μπιλ Πάξτον αφήνει την τελευταία, μετά θάνατον, πρωταγωνιστική ερμηνευτική του σφραγίδα πλάι στους ανερχόμενους Σόφι Νελίς και Τζος Ουίγκινς, σε αυτό το ανεξάρτητο, αγωνιώδες θρίλερ ενηλικίωσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Νέιθαν Μορλάντο

Ηθοποιοί: Σοφί Νελίς, Τζος Ουίγκινς, Μπιλ Πάξτον, Κολμ Φεόρε

Διάρκεια: 108 λεπτά

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ / ΘΡΙΛ

Πρεμιέρα:  Πέμπτη 4 Μαΐου, 2017

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15



Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.