Ράλι κλασσικού αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο…

του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, διοργανώνει σε συνεργασία με τη Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕ.Κ.Α.Μ.) την 17η Μακεδονική Πλοήγηση, η οποία θα ξεκινήσει από το Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου, στις 10:30.

Η ΛΕ.Κ.Α.Μ. είναι αναγνωρισμένο από το Νόμο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο. Ιδρύθηκε το 1996, έχει σαν τομέα ενασχόλησης τα κλασικά αυτοκίνητα και ανήκει στην Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ (Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου), που αναγνωρίζεται από το Ελληνικό Κράτος ως ο υπεύθυνος φορέας και εκπρόσωπος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιού Αυτοκινήτου (FIVA).

Τα κλασικά αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν στο «ράλι», θα τερματίσουν στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής (14:00), όπου θα γίνουν και οι απονομές. Θα ακολουθήσουν τη διαδρομή: Άγιος Πρόδρομος, Αρναία, Μεγάλη Παναγιά, Γομάτι, Ιερισσός.

Ο αγώνας αποτελείται από χρονομετρημένες διαδρομές (regularity) και η βαθμολογία του  προσμετράτε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου (Ε.Ο.ΦΙΛ.Π.Α) «Κύπελλο Πολυνίκης».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.