Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

|
THESTIVAL TEAM

Χριστούγεννα με πολύχρωμα φώτα, έλατα, στολίδια, χαρούμενες μελωδίες, μουσικές και γιορτινή ατμόσφαιρα υπόσχεται ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Τσομπάνογλου στην Μενεμένη στις 6.30 μ.μ..

Στις 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, πλαισιωμένου από τα Αγγελάκια των παιδικών σταθμών της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης και χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την παιδική χορωδία, των Μουσικών τμημάτων Μενεμένης. Θα ακολουθήσει ζωντανό πρόγραμμα από τον Νίκο Ζιώγαλα και τους “On the Road”.

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην πλατεία Επταλόφου όπου θα βρίσκεται ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου μαζί με τους «ΟΝΙRAMA». «

Την ίδια ημέρα λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας καθώς και κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθούν παράλληλες πλούσιες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με ανιματέρ, ξυλοπόδαρους, σαπουνόφουσκες, μασκώτ.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Santa walk «περπατάμε για καλό σκοπό» με σημείο εκκίνησης την πλατεία Τσομπάνογλου, Μενεμένης και τερματισμό στην οδό Μ. Αλεξάνδρου με Παπαφλέσσα, στους Αμπελόκηπους.

Στο σημείο τερματισμού στις 8 μ.μ. αναμένεται λαϊκό έντεχνο και παραδοσιακό πρόγραμμα από το γνωστό ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα και την ορχήστρα του.

Αντίτιμο συμμετοχής 1 λίτρο ελαιόλαδο κατά άτομο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Σ’ όλους θα δοθούν αγιοβασιλιάτικα σκουφιά και σφυρίχτρες.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.